Balis_12
英国沃金
4.0 分,共 5 分2020年3月21日点评通过移动设备发表
入住日期:2020年2月
查看贝卢瓦拉更多酒店
2024年12月22日的点评

入住日期:2024年12月
旅行类型: 独自旅行
Hotel- cmanager,伊甸园度假村 的 Owner,回复了这篇点评2024年12月27日已回复

此回复为业主反馈,并不代表Tripadvisor以及其合作方的意见。
2019年10月23日的点评

我必须得说,每个人都很友好,很可爱,特别是Orista女士,她每次都会照顾我们。她对待客人的方式令人赞叹。她是整个酒店中最棒的。我们很喜欢她。食物很棒,种类繁多。为我房间服务的男生Rajitha很棒,他总是会帮助我们。这家酒店是最棒的,我们会再来的,因为工作人员很友好,尤其是经理Orista😘,感谢Orista及其团队。

感谢 Ida B
EdenR_12,伊甸园度假村 的 Resident Manager,,回复了这篇点评2019年10月27日已回复

Dear Ida B

Thank you for your kind feedback & noted your input.

I am delighted to know that you had good experience at The resort .

It is always the endeavor of our teams to create memorable experiences for our valued guests.Your positive feedback about the hotel is deeply appreciated and have been communicated to orista and Rajitha room boy of our team,she is certainly assets to our organization.

We value your patronage and look forward to welcome you back to Eden Resort & Spa soon.

Kind regards,

2019年10月18日的点评 通过移动设备发表

我们在这里度过了愉快的假期,非常漂亮的大海。服务很好。食物很好。我们来自乌克兰。但是斯里兰卡人民比我们的人民好太多了。总是为客人提供帮助。前台美丽的tharani女士非常热情好客,从到达的那天到离开的时候,tharani女士把我们照顾得非常好。谢谢tharani女士。

感谢 Наталья Т
EdenR_12,伊甸园度假村 的 Resident Manager ,回复了这篇点评2019年10月27日已回复

Dear Наталья Т

Greetings from Eden Resort & Spa,

Thank you for sharing this wonderful review. We have always endeavored to offer memorable experiences to our guests. Your positive feedback about the hotel is deeply appreciated and have been communicated to Tharani of our team,she is certainly assets to our organization.

We look forward to your continued patronage of Eden Resort & Spa,

Resident Manager

2019年10月18日的点评

我们在伊甸温泉度假村度过了一个愉快的假期。这里有好的服务、好的食物、好的房间和好的款待,一切都很好。特别是前台的工作人员Tharani,她帮了我们很多。她是非常漂亮的女孩,并且随时准备着帮助任何人。非常感谢。

1  感谢 Ybahxkd

Dear Ybahxkd

Greetings from The Eden Resort & Spa !!!!!!!!

Thank you for sharing this wonderful review. We have always endeavored to offer memorable experiences to our guests. Your positive feedback about the hotel is deeply appreciated and have been communicated to tharani of our team,she is certainly assets to our organization.

We look forward to your continued patronage Eden Resort & Spa .

Warm regards,

2019年10月17日的点评 通过移动设备发表

斯里兰卡很棒的地方,这是最后一次了,前台服务员的服务很好,她是Tharani,她是最棒的。她很关心我,总是帮助我所有的工作,因为这是我第一次访问斯里兰卡,所以我要问别人一切东西,所以她总是带着美丽的微笑帮助我,谢谢美丽的女士。食物很好,服务也很好。谢谢大家。我会在12月回来的,爱你斯里兰卡。

感谢 d7mes

Dear d7mes

Greetings from Greetings from Eden Resort & Spa !!!!!!!!!!

We look forward to welcome back in December .

2019年10月17日的点评

我们在这里过得很愉快,也很享受哦。这是斯里兰卡(Sri Lanka)的一家非常干净的酒店。塔拉尼(Tharani)和前台团队热烈欢迎我们,非常乐于帮忙。我们非常感谢她的工作哦。塔拉尼是伊甸园度假村和水疗中心最好的员工呢。

感谢 Юлия Д
此点评为 Tripadvisor 会员所写的主观评论,并不代表 Tripadvisor LLC 的观点。 Tripadvisor 对点评进行检查。原文语言为英语,源自www.tripadvisor.ru 查看原文

Dear Yuliia Davydova

Resident Manager