北欧商店

很棒的服务和选择

2017年5月9日的点评
mayp923

2017年6月14日的点评

Reykjavík的北欧商店里有很好的毯子、毛衣、纱线等。价格比我们购物的其他地方要低,所以我们储备了一些很棒的冰岛羊毛产品!

感谢 N S
Hulda B,北欧商店 的 Public Relations Manager,回复了这篇点评2017年6月29日已回复

Wow that´s one awesome review and we thank you for taking the time to write it on our behalf! :) We try to keep our prices low for our customers and we are so happy that you noticed that in our store. Happy greetings from Iceland & Nordic Store! :)

此回复为业主反馈,并不代表Tripadvisor以及其合作方的意见。
2017年5月9日的点评

我很喜欢你的网站,因为网站上有一个很棒的颜色选择和可以编织的纱线,我也很喜欢这里有各种各样的图案可供销售。在美国的商店,找不到我毛衣需要的所有颜色的线,但你让我很容易的通过网上冰岛的商店买到这些。

感谢 mayp923
Hulda B,北欧商店 的 Public Relations Manager,回复了这篇点评2017年5月15日已回复

We are so glad to hear that you liked our webpage and find it easy to use. Thank you for taking the time to write us this review. Greetings from Iceland! :)

2017年4月7日的点评

我的男朋友来自雷克雅未克,所以,所以他选择了这个商店来为我在美国的家庭选择一些礼物。我们给每一个人都找到了一些东西。我爱毛衣。我们今年要回来,我确定我还会来这里买圣诞礼物。

感谢 L1301EQann
Hulda B,北欧商店 的 Public Relations Manager,回复了这篇点评2017年4月21日已回复

Wow great to hear! Thank you so much for your review, we really appreciate it! We also look forward to having you back in our store this year! Greetings from Iceland! :)

2017年2月26日的点评

上次到北欧商店是去年,这是第二次。我只喜欢来自北欧的美国鱼油胶囊,超越其他很多品牌。虽然航运费超出了商品本身,这120天的鱼油胶囊还是值得的。多谢。

感谢 CharleneL291
Hulda B,北欧商店 的 Public Relations Manager,回复了这篇点评2017年3月16日已回复

Thank you so much for this review Charlene, we really appreciate it! We are so happy to hear that you like our product so much. We are also aware of the high shipping costs and are currently trying to fix that issue for our customers. Greetings from Iceland! :)

2017年2月21日的点评 通过移动设备发表

有很多冰岛的外套、毛的衣服、毛衣、毯子等的选择。但是,不要期望能讨价还价。加拿大鹅毛大衣大约要200到250,比在加拿大或者美国贵。简单来说太贵了。

感谢 tedj45
Hulda B,北欧商店 的 Public Relations Manager,回复了这篇点评2017年2月23日已回复

We are sad to hear that you consider Nordic Store too expensive since we do try and keep our prices low without it affecting the quality of the products. We are bound by prices from Canada Goose and exchange rates, so it would make sense that these coats cost a little less in Canada / USA than in Iceland. Hopefully you will be back one day though to give us another chance! :)

2017年1月18日的点评

我住在加拿大Alberta,对这里的服务很惊讶。通过正常邮寄只花了11天。我太喜欢羊毛了,以至于我等不及去织我的3件毛衣了所以我会定更多的羊毛。

感谢 AnchorSuLa
Hulda B,北欧商店 的 Public Relations Manager,回复了这篇点评2017年1月19日已回复

Thank you so much for taking the time to write this review for us! We´re so glad to hear that you liked our services and wool! :)