这个俱乐部的服务非常好。当我要求订购食物或饮料时,工作人员会以友好的态度迅速为我服务。这让我觉得在这个俱乐部玩游戏非常舒服
Dear Dear our valued customers,
Thank you for taking time writing this nice comment for us. We really appreciate it.
Have a wonderful day.
Club V management
我和朋友一起来这里,他们介绍我来这里玩,享受激动人心的时刻,玩很多精彩的游戏。其他方面,服务质量也很好。机器是新的,游戏更新了新游戏,他们给我们提供了很多新鲜的食物和饮料。一切都很好。非常推荐大家去胡志明市的电子游戏场所
Dear our valued customers,
Thank you for always supporting Club V. It's glad to know that you enjoyed your time here.
We look forward to welcoming you back soon.
Club V management
我朋友带我来这里玩游戏、我觉得这家赌场客人很多、但是服务还是挺好、每次要求什么服务员都搞得很快!!!大家可以在这儿试一试自己幸运哦
如果有时间再来越南胡志明市,推荐你们可以来比尔曼酒店,去b1楼玩游戏哦
Have a wonderful day.
Club V management
这个赌场玩的很开心。服务员很热情。环境很干净。我和朋友们来这里好几次了。如果有机会大家可以看看这个俱乐部哦。还有,餐也挺好吃。 有丰富的维生素水果和牛奶,西餐,我的朋友们都是在这里认识的,你们有时间可以过去看看
Dear our valued customers,
Thank you for your comment. We always love to hear from our dear customers.
Please keep supporting us and hope to see you soon.