Siam
泰国曼谷
5.0 分,共 5 分2024年6月9日点评通过移动设备发表
入住日期:2024年1月
旅行类型:独自旅行
S 2 Modern Boutique HotelOwner,回复了这篇点评
回复时间:2024年6月11日
Dear Valued Guest,

Thank you very much for taking your time writing us a lovely review on TripAdvisor after staying at our hotel. We are glad to know that you had a great time staying with us and enjoyed our service and facility. Thank you very much for recommending our hotel to other guests. We hope that we will be able to welcome you to our hotel again in the future.

Best regards,
此回复为企业代表所写的主观评论,并不代表 Tripadvisor LLC 的观点。
离S 2 Modern Boutique Hotel1.2公里
离S 2 Modern Boutique Hotel2.4公里
离S 2 Modern Boutique Hotel1.0公里
  • Official Hotel
离S 2 Modern Boutique Hotel1.7公里
  • CrownePlaza.com
离S 2 Modern Boutique Hotel1.4公里
离S 2 Modern Boutique Hotel1.5公里
离S 2 Modern Boutique Hotel3.7公里
离S 2 Modern Boutique Hotel43.3公里
离S 2 Modern Boutique Hotel2.6公里
查看万象更多酒店
2024年10月23日的点评 通过移动设备发表

非常好的酒店,非常的安静,整洁,服务人员非常的友善,迎宾用的饮品pandan drink 非常独特,楼下的餐馆也很棒,非常满意这次旅行。

入住日期:2024年10月
感谢 Excursion65569363711
管理层回复:2024年10月31日已回复

Dear Valued Guest,

Thank you very much for taking your time writing us a very nice review after your stay at our hotel. We’re thrilled to hear that you enjoyed your stay and appreciated our friendly staff and unique welcome drink. It's great to know you had a satisfying experience at our restaurant as well. We hope to welcome you back for another perfect trip soon!

Best regards,

此回复为业主反馈,并不代表Tripadvisor以及其合作方的意见。
2023年4月28日的点评

所有酒店员工都很友好,很热情,房间的清洁也很到位,每个人都可以聊上几段话,酒店的早餐和泳池以及健身房都很齐全,所以性价比很高,来老挝出差两次了,都是在这里住的,最主要的,这边的蚊子比地标那边要少,哈哈哈。其中很有几个酒店小伙伴成为了我的朋友,只要是到了老挝就会感觉不孤单,老挝没有我预想中的那么危险,哪怕是晚上我也经常出门喝喝酒吃吃东西,所谓一回生二回熟就是这个道理,这边的消费也不高,打车的话可以下载Loca这个软件,和国内的滴滴差不多,而且响应速度还挺快,这一点还是让我意想不到。anyway 是个人情味很足的国家。

入住日期:2023年4月
1  感谢 GoPlaces40166599757
2023年3月16日的点评

我是一个人独自来旅行,我的英文不太好工作人员非常热情的带我办理各种入住手续,而且还有非常好喝的洛红茶。我下一站去泰国工作人员帮我打印所需要的酒店和资料,而且还悉心指导我。这里的泳池很棒,吃完午饭回来可以游泳,躺在椅子上一个人喝着柠檬水非常的舒适,也可以和前台小哥聊聊万象的见闻,他们会引导你去周边的地方去玩。这里的前台小哥和工作人员非常健谈,而且工作素养都很高,有一位曾经在孔子学院学习过中文,老板对中国文化也很喜欢

1  感谢 Connector03396467351
管理层回复:2023年3月18日已回复

Dear Valued Guest,

Thank you very much for giving us an opportunity to take care of you and we are so happy to be part of your good stay. It is good to know that you enjoyed our hotel food and facilities, especially swimming pool. Thank you for your kind compliment towards our staff service. We all here love our customers and we really would like to make our guests feel like their home.
Hopefully, we will be able to welcome you again in the future.

Regards,

2023年3月11日的点评