“又咸又甜嘅三文治”

Isaac Toast Myeongdong
首尔排名第9 (共82家快餐小吃)
周围地区: 明洞区 (Myeongdong) / 南大门 (Namdaemun)
2016年8月31日点评

又咸又甜嘅三文治,都唔知点解大家都超级赞好,其实佢只不过是一个港式腿蛋治。佢唯一唔同嘅就系面包好似有蜜糖同牛油,甜甜地咸咸地。其实本人觉得怪怪地。个沙律酱又系得个甜字。试过一次就够了。

感谢 jenc344

2016年8月23日点评 通过移动设备发表

每次到首尔, 都会食两次Issac做早餐。 佢系即整同埋嘅, 先煎香火腿同鸡蛋再加芝士及蔬菜仲有酱汁, 面包亦会烤到微浓。 香脆可口, 再配上一杯㗎啡, 令人回味无穷。 是到首尔必食之选。

感谢 ricky3408
2016年8月15日点评 通过移动设备发表

不论朋友网站都推介去韩国一定要食Iscca多士,所以一试,发现很多地方有分店,不难找,但是本人觉得未去到必食地步,只是一般唔差。
我去左堂山站出口那间,蛋唔系即煎,Menu只有韩文。每款由港币十几至廿几一件。

感谢 charlesm4012
2016年8月9日点评

三文治系即叫即做嘅,新鲜又美味!唔系每间Isaac都有得坐,多数以外卖形式,而明洞店就只系提供外卖。餐牌有英文同中文,唔怕鸡同鸭讲﹗试咗烤排骨mvp吐司,面包煎过外脆内软,汁酱同配料嘅配搭,酸酸甜甜,真系好开胃!超好食!

感谢 lamky0911
2016年8月8日点评 通过移动设备发表

Isaac Toast 明洞店只提供外卖。

店子有八种三文治,菜单有图片及中英文对照。

三文治是即叫即做,所以需要等一会儿。

暖暖的三文治夹着丰富的用料,食完整个三文治很饱很满足。

感谢 P123456789C

查看过Isaac Toast Myeongdong的旅行者还看了

去过Isaac Toast Myeongdong吗? 请分享你的经验!