“GOOD”
N Grill的点评

N Grill
首尔排名第132 (共34,634家美食)
菜系: 烤肉
用餐选择: 宵夜, 可预订
周围地区: 中区
2016年9月1日点评

根据国际惯例,最尾点都要介绍返一间甜品嘅(好似系要)。呢间都几有特色,椰皇有得拣冻食定热食,仲有鸡蛋布甸配。原个椰皇上,入面嘅炖奶又香又滑,渗埋椰汁嘅清甜,就算正餐食饱咗都会想食晒。相反,正餐唔够饱嘅,可以考虑叫个朱古力窝夫或者雪山意式芝士林饼。后者几特别,唔系平时见嘅tiramisu样,而系一层层叠高咗嘅脆脆,入面先至系包住的cream cheese。

感谢 Benfy C

2016年9月1日点评

香港人特别钟意食日本菜,所以开饭仔亦特别介绍多一间,呢间柚屋名副其实专卖柚子主题甜品同轻食,例如柚子胡椒鸡扒沙律,亦有懒人放假最啱食嘅All-day breakfast。不过最切合主题嘅就系佢地嘅柚子甜品,柚子雪芳蛋糕口感轻盈软熟,加上柚子香零舍清新。柚柚拼盘嘅柚子雪糕仲带少少柚子果肉,清爽冰凉。

感谢 Benfy C
2016年8月24日点评

首尔塔最高层的法国旋转餐厅. N Grill有专属电梯于地下, 报上预约名字, 可以坐专属电梯直上N Grill , 不用排队, 也不用另外买上首尔塔的票。 N Grill法国菜餐厅, 由在米芝莲餐厅 "Robuchon" 工作过的主厨主理。食物卖相很漂亮, 味道很好。 一流的体验。

感谢 bigana103
2016年6月1日点评

首尔塔上的旋转餐厅。风景很好,日落时分尤为壮观(这个需要运气)。菜单很有趣,非常注重细节。女服务员会确保你不会错过这些细节,而这也使得晚宴更加的有趣。消费稍微有点贵,但在一些特别的时刻,这里是个非常棒选择。

感谢 adpara
2016年5月23日点评

用餐日期:2015年11月
    • 优惠度
    • 服务
    • 食物

查看过N Grill的旅行者还看了

去过N Grill吗? 请分享你的经验!