牛大人台湾火锅吃到饱 (加拿芬广场) Now Closed
2021年3月8日点评 通过移动设备发表

呢间火锅放题最近超红!食物选择多,质素都几好,环境仲好舒服,装修新净,座位宽阔,竟然价钱加埋一都系二百几蚊一个人,扺到爆!

佢哋开12点,一去到已经有大量人等紧入座,我哋拣左呢个套餐,要咗红烧牛骨锅汤底,个汤底好足料,香料好够,但唔会太咸,微微辣。

极上和牛吃到饱 成人$198 小童 $138

上腹牛五花 :肉质偏实,肉同脂肪一层层
(推介)安格斯特选牛板腱:肉质软嫩,油花分布纹理靓
(推介)澳洲和牛M5牛肩卷:牛味浓郁,肉质嫩
西班牙猪梅肉片: 肉味浓,口感较实
西班牙猪五花片:油脂较多,比梅肉片好食
花雕酒鸡件:鸡件好滑,酒味唔重
牛妈秘制卤大肠:唔肥,好干净,弹牙口感
我妈秘制卤牛肚:几入味,口感好
老妈秘制卤牛筋:冇点到
蟹籽墨汁浆:冇点到
干贝鲜鱼浆:冇点到

全部都可以任点!每份牛肉大约四片,所以可以点多几round。想留返个肚食牛肉,所以冇点个啲太多乜乜浆

除咗以上呢啲,仲有其他食物可点,要用手机scan QR code落单。推介点章鱼珍珠浆 真系有一粒粒章鱼系裹面,口感弹牙,好味!仲有好多台湾小食,盐酥鸡,台湾肠,皮蛋豆腐,水饺,面类,蔬菜等等,外面仲有得自取超多种类台湾直送嘅丸,样样都好吸引,可惜我个胃冇咁大,试唔晒全部 下次再黎净系试丸先

提一提猪红要煮熟先食,我见佢热住冒烟咁上以为系熟,点知食完再点下一round店员先同我讲要煮熟先食我谂我食咗几件半熟猪红

饮品推介威士忌冬瓜茶,冇谂过威士忌同冬瓜茶几夹,甜甜地又有阵阵醉香,而且够冻!好饮!

甜品只得一种玄米茶雪糕,茶味浓郁,一解油腻口感又好味

酱汁区嘅选择都好多,有个洋葱牛肉酱点牛食好夹好正!而且好干净,唔会成枱都系酱汁,抵赞!

感谢 Nancyyung

2021年6月29日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2021年4月
2021年5月22日点评 通过移动设备发表

用餐日期:2021年5月

查看过牛大人台湾火锅吃到饱 (加拿芬广场) Now Closed的旅行者还看了

中国香港

去过牛大人台湾火锅吃到饱 (加拿芬广场) Now Closed吗? 请分享你的经验!