“非常一般”

Cafeholic (沙田)
提供送餐服务
香港排名第223 (共713家咖啡和茶)
周围地区: 新界
周围地区: 新界
2021年4月5日点评 通过移动设备发表

放假约咗两位朋友想揾间餐厅可以坐耐啲倾下计,见呢间cafe环境好似唔错,就拣咗呢度。

黑松露碎蛋沙律
虽然话系黑松露,但其实就净系得面头果啲松露酱,碎蛋沙律入面系完全冇黑松露的。多士冇烘过,成碟菜冇乜诚意。

四重芝士薄饼
一上枱就闻到好大浸blue cheese味,唔好blue cheese嘅朋友可能会唔钟意 pizza入口就系得芝士味,有少少寡。除咗pizza本体外,仲俾咗一兜蜜糖,加咗蜜糖会盖过哂芝士味,个人觉得唔加好啲。

烟肉卡邦尼意粉
正确嚟讲系白汁意粉,烟肉冇煎香,亦食唔到蛋黄味,味道非常普通。

虽然餐厅门面系cafe,但食物质素同员工服务都系茶餐厅质素,侍应摆低野食时系dum落嚟果种,我就唔会再帮衬。

感谢 missjchh

2020年3月11日点评 通过移动设备发表

和朋友相约系沙田食lunch,想坐得舒服啲慢慢倾下计,谂到呢间cafe,有卡位坐,可以慢慢食

我们都选了黑松露珍珠带子虾意粉,汁煮得好 creamy ,份量同料又足,虾同带子都有好多

果然没有选错,想慢慢坐,食物又好味第一时间谂呢间!

感谢 nnlsmc
2020年2月23日点评 通过移动设备发表

这间餐厅系沙田城市广场隔离,人流不算多,所以较易揾位。餐厅提供薄饼,意粉,饭类,选择都算多,味道也不错,价钱也很合理!

感谢 JoyceW2056
2019年7月21日点评 通过移动设备发表

今日去沙田博物馆途经Cafeholic, 初次试下呢度既下午茶,点左 香蕉朱古力比利时窝夫$68同 吞拿鱼碎蛋法色多士$68每个餐配杯饮品。美美的可以一试。

感谢 Irene12cheng
2019年7月3日点评 通过移动设备发表

Cafeholic 算是一间西餐厅,价钱中位,性比价高,都几抵食,味道又不错。尤其他的牛排真的煎得不错,有时更要等位呢!

感谢 JoyceW2056

查看过Cafeholic (沙田)的旅行者还看了

中国香港

去过Cafeholic (沙田)吗? 请分享你的经验!