“一定会食过返转头既汉堡包店”
Burgeroom的点评

Burgeroom
提供送餐服务
香港排名第52 (共225家快餐小吃)
周围地区: 尖沙咀

Thunder God 手工啤酒 $68
一啲都唔苦既手工啤酒好香淳既味道

自家制蜜桃冰茶 $38

感谢 Hei_0622
此点评为Tripadvisor会员个人反馈,不代表Tripadvisor的意见。原文语言为中文,源自www.cn.tripadvisor.com 查看原文

2020年9月17日点评 通过移动设备发表

重量级选手[双层牛肉汉堡]vs 贵族学校子弟[鹅肝软壳蟹汉堡]⋯到底花落谁家呢!?

结果系鹅肝软壳大获全胜架❤️注意不宜弱质纤纤眼阔肚窄人士参战或观战

(地址:尖沙咀弥敦道132号美丽华广场一期2 楼 207 号舖)

感谢 183nora
2020年5月18日点评 通过移动设备发表

期望越高失望越大系列
鹅肝牛肉汉堡(165)
果然系165既价(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好似大大份咁
牛肉都好似特别多汁
鹅肝都好肥美、几湿润
特量芝士牛肉汉堡(108)
系就系好多芝士啦
但系芝士味又唔系话特别重
牛肉仲好干
软壳蟹汉堡(108)
望落去个样就好靓啦‍♀️又大份
点知食落去咩味都冇
只软壳蟹究竟有冇醃过㗎⁉️
净系食到阵油味好滞啊大佬
芝士旋风薯条(50)
正正常常不过不失分量几多唔错嘅
觉得芝士酱可以再多✨多多✨

感谢 snacklife_keepfit
2020年2月15日点评

Burgeroom 的汉堡十分巨大,真材实料!

这次选的是鹅肝牛肉汉堡,
份量十足!

鹅肝煎得香口惹味不油腻,
配上汉堡包吃刚刚好!
牛肉充满牛味,厚度很足。

酱汁酸甜适中,开胃!

很喜欢他们的粗切薯条,
口感佳而且不油腻。

很饱肚的汉堡!

感谢 kahei913
2020年1月10日点评

佢系openrice食评算几高的, 久唔久都有d折, 但都系有少少贵啦
佢个鹅肝汉堡系好好食, 芝士薯条/ 黑松露薯条对我呢个薯仔控黎讲就未到家

感谢 Hidy11

查看过Burgeroom的旅行者还看了

去过Burgeroom吗? 请分享你的经验!