要在酒店出入门一定要book Pick me Up Suite Package。这次我们用了Wow Suite, 空间好足够,好彩无净系book Marvelous suite, 窗外同房内环境又靓,由于遇上优惠,好平咁租埋其他房比部分人住,好方便,影相拍片出黎效果好好。事先同员工联络左可以泊花车系楼下同埋预备左箱水挂烫机比我地,酒店有提供到汤丸比上头时食同埋出入门用既茶具跪垫。
W大门度既大大只W signature 系必影之处,好期待收到靓相!
夜晚搅左场细细既婚宴,场地租左7/F Grand Hall 间细左既STUDIO, 由于楼底高,所以成个场变成四四方方咁,不过可以少budget下都租到W摆酒好开心,W有个婚礼专用App, 几得意不过唔算太user friendly。系睇场时Jennifer帮手即时揾埋Deco公司比我地,价钱相宜,又可以烦少样嘢。成场婚礼除左音响有出错过同埋食物比较普通外,好多野都好顺利,而员工都无因为个婚宴规模细而影响佢地好尽心既服务态度。
好...来了住W很多次,每次都很满意员工的热情和服务,加上酒店的设计很有活力,于是将结婚的出入门和婚宴选择了在W举行。
好多谢Jennifer 系开始时比左好多专业意见我地,带我地睇场,多谢Beatrice 一直follow up 同埋因应我要求都安排左好多细节上既嘢,多谢Alex同Kelvin 当既婚宴打点好一切!更多
显示较少