“非常好”

Cali-Mex (加连威老道)
10/17周四
20:00
香港排名第2,430 (共13,901家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀
2019年8月11日点评

虽然已经捧腹了,但那小桶的炸鸡还不能放过!看起来平凡的炸鸡皮香肉嫩,小小鸡块有点辣意带点胡椒风味,用来作佐酒小吃妙不可言。

感谢 Sunnyhk223

2019年7月29日点评

感觉好似改咗 menu,丰富咗,定纯粹之前唔觉得可以喺道食 steak 而今次同行朋友叫咗份肉眼而令我有哩个错觉?

肉眼叫咗7成,处理得好好;筋同羔都处理得好好,好香。配搭玫瑰盐同柠檬汁,肥羔嘅香味又会有唔同。

Quesedillas 一贯咁好。

感谢 AnthonyLaw
2019年3月10日点评

平均每月都会帮衬,各分店水准一贯。一月中旬前往中美洲旅游前后,就在一、二月分别到了尖沙咀的分店。

Quesedilla 为必点之选,也必加 Guacamole。

感谢 AnthonyLaw
2019年3月2日点评 通过移动设备发表

食物:

芝士小汉堡 - 细细个,好容易食,牛肉唔会太乾,如果个包稍微煎热小小,应该会更加好味

鸡肉墨西哥夹饼 - 鸡肉唔够热,但系个汁好好味,夹饼都香脆

安格斯牛粒经典沙律 - 牛肉粒好味道,配新鲜沙律,好味

服务‍♀️:
主动会添暖水,侍应态度服务良好。

环境:
播放轻快音乐,环境舒适。

赞扬:
-适合三五知己食饭饮酒,大部份嘅枱上面都会有直接提供生啤嘅机器设备,方便自己饮几多添几多。
-梳化位舒服。
-即场登记成为会员,下次用先可以立即享有今餐的10%优惠折扣。

泊车️:
最近停车场是餐厅对面的The One商场

总结:
性价比高,价钱唔贵,食物质素好,饮酒倾计环境一流。

感谢 HappyGirlHK
2019年2月26日点评 通过移动设备发表

因为相约旧同事食饭,最好就系我哋个个都可以准时收工所以就喺eatigo 订左六点半,因为个时间有40%折扣。亦都系呢个情况下我哋仲可以大叫特叫,抵呀嘛。其实我已经系用咗好多唔同折扣食咗好多餐厅,首先我哋叫咗个BBQ 鸡翼,食得辣嘅人真系觉得几正,首先食咗一口唔觉得辣㖞仲可以再咬多啖落去但都第三口你发现条舌两侧开始好辣个味道都停留咗一段时间,爱辣嘅你必食,到个分享拼盘里面有款牛油果酱配以脆片本身个脆片已经有啲味再夹埋牛油果酱啱啱好,另外有个脆片及饼都可以㨂牛,鸡,猪肉,仲有个似千层饭系拼盆内所以个分享盘都好多嘢食。
有个凯撒沙律佢嘅菜好新鲜,烟肉佢炸都干身成条上,凯撒汁嘅份量同味道配合得好好。
另外叫咗个墨西哥千层面当你热食嘅芝士嘅浓度好够,味道够浓郁,爱芝士嘅人会喜欢。
另外无牛不欢嘅我当然有叫牛扒,今次叫咗个14安士美国肉眼扒,油份好丰富而牛味好浓,虽然唔系话煎到外脆内软,但佢肉汁仍然好好。我今次太饱食唔到卷饼所以我定会再次光顾

感谢 alicelg8

查看过Cali-Mex (加连威老道)的旅行者还看了

去过Cali-Mex (加连威老道)吗? 请分享你的经验!