“重庆大厦嘅印度咖哩”
新德里餐厅的点评

新德里餐厅
香港排名第508 (共13,916家美食)
周围地区: 尖沙咀
周围地区: 尖沙咀

依间专卖印度菜,员工几友善。芒果乳酪酸酸甜甜几特别。咖哩羊肉少辣而带香料香,亦唔会好硬。芝士薄饼同咖哩几夹味。炒饭用印度米好正宗,入面嘅鸡肉亦算滑。价钱唔贵,两个人食都系total二百几蚊。唯一唔好系等咗廿分钟先有野食

感谢 poonchiulam

2019年8月9日点评

新德里已經去過好多次,每次都掛住食而無影相。野食整得好食又平。
對佢哋嘅咖哩留咗深刻印象
我覺得芝士烤餅+菠菜芝士的味道是最夾

用餐日期:2019年7月
    • 优惠度
    • 服务
感谢 Cattraveler1
2019年7月8日点评

位在重庆大厦3F,正宗印度咖哩,食物品质不错。价位在香港不算贵,但用餐环境算不错。印度老板可说英文沟通。

感谢 pakchigloria
2019年6月24日点评

2个月前去过印度,爱上食咖哩所以来这里回味一下
食品水准很好,服务员态度都很好,环境都很好, 地方很干净
推荐给大家.

感谢 christineyy12
2018年11月12日点评

早几个月去过印度,不单对佢地嘅艺术美学深深吸引,仲对佢哋嘅咖哩留咗深刻印象。朋友对咖哩有情意结另外几个又未试过去重庆,一于带佢地去试下啦。 其实之前都有试过第二间重庆人气咖哩餐厅,我觉得不过不失,好普通下。所以今次听公司食家同事试下呢间新德里。 同平时一样,去到重庆门外已经好多餐厅员工向你招手,揾啱新德里啲伙记,佢就会带你去搭电梯,出电梯后见门口有少少旧,一入去哗!同人气餐厅差好远,靓好多!有少少宫廷feel,可能时间尚早唔系好多人,但入面全部都系外国游客。冷气好够,清洁整齐

我地小食叫咗咖哩羊肉角,唔觉有辣羊肉好香炸得好脆唔会好多油,洋葱圈都系炸得好好同非常大碟,系精选嘅小食。

另外仲叫咗烧烤五香鸡件,呢个好好食,有烧烤味,鸡肉唔嚡,小小香料味,饮品我叫咗芒果乳酪,觉得似苹果芒嘅味道,甜酸度啱啱好,又可以解辣。主菜就梗系咖哩啦,叫咗玛莎拉鸡,味道好正宗同印度食有8成似,鸡 肉嫩滑,新德里烩羊肉,小小辣,个汁好好味,都系有少少似咖哩味,净食汁都可以,腰果汁烩鱼,其实都系有少少咖哩味,不过颜色浅啲,有Creamy 感觉,鱼肉肉质都几实,唔会系雪到梅种,。其实全晚最好食嘅系芝士烤饼!叫咗两份,另外一份蒜蓉,一份牛油,一件洋葱,每人一份真系好大食,但真系好好食 朋友已经约咗同事再嚟食

感谢 man9192018

去过新德里餐厅吗? 请分享你的经验!