“早餐”

意樂餐廳 (青山道)
香港排名第2,335 (共13,928家美食)
周围地区: 旺角
周围地区: 旺角
2019年9月9日点评 通过移动设备发表

因为工公附近就有意乐,所以我经常食新意乐早餐
最常食蕃茄通粉或奶油多士,饮返杯咖啡或者奶茶,
十分满意。

感谢 tseccccc

2019年8月16日点评

意乐相信最好食就是茄汁猪扒/鸡扒天使面

但今次试埋它的小食-薯条

虽然意乐的服务已经不及以前,但食物味道仍然维持得到

1  感谢 DanielTravel21
2019年6月18日点评 通过移动设备发表

长沙湾系美食天堂,乜都有得食。见到间望落几欧陆嘅意乐餐厅,虽然唔系长沙湾嘅特色,但都值得一试。

有个猪手餐,系餐牌上大大只,劲吸引,就俾佢吸引到了。果真系好大只,又够脆。又有薯菜底,又有薯蓉,一来够饱,二来用黎打卡都抵喇!仲有个前菜磨茹汤,如果系女士,同friend share食我谂都够。男士就岩岩好,晚餐算系够食!

感谢 sfc04
2019年5月7日点评 通过移动设备发表

午市套餐有附热饮,食物不贵又好吃。最爱蕃茄汤扁意粉套餐,可自选两食材,我通常选流心蛋跟磨菇,蕃茄汤很浓味,但不会太酸,正合我的口味,另外还有附焗蒜蓉多士,吃完很满足。

感谢 AudreyPO4
2019年4月30日点评

这天叫了个晚餐,有餐汤粟米汤,都几好饮,松露烟肉炒珍珠米,几香又几好食,略油了些,加埋餐饮,好饱吧,扺食夹大件!

感谢 fishchan2013

查看过意樂餐廳 (青山道)的旅行者还看了

中国香港
中国香港

去过意樂餐廳 (青山道)吗? 请分享你的经验!