“无与论比”
多多饼店的点评

多多饼店
香港排名第14 (共272家面包糕点)
周围地区: 深水埗区
周围地区: 深水埗区
2021年2月3日点评

这店的出名曲奇饼和港或乌结饼,食过一次一定返寻味。它们的乌结糖跟澳洲的完全不同,港式的味道不会太甜,而且最特别之处是有脆米,这个口感已不人能及了。

感谢 Doris T

2020年2月25日点评

自从试过多多饼店嘅朱古力脆心鸟结糖之后就食唔番其他牌子嘅鸟结糖,觉得多多嘅地道港产鸟结糖先至系最正嘅。

感谢 carolpang1210
2020年1月14日点评

经过呢度就会黎买佢嘅鸟结糖过下引, 自家制, 唔平的, 但胜在几好食同几少有
原来佢嘅曲奇都几出名, 下次经过又试下先~

感谢 Hidy11
2019年12月23日点评 通过移动设备发表

呢一间餐厅,我细细个就钟意食, 我经常会喺呢一间买早餐其中我觉得菠萝包做得好香好可口。蛋挞新鲜出炉都非常美味

感谢 chigorxd
2019年8月25日点评

今日在美孚食饭,食完饭临走时当然要黎呢度买最出名既曲奇啦,呢度既曲奇好闻名,好多人都慕名而来,我就系每次来到美孚开会后都会指定动作行去呢间饼店买曲奇饼,虽然佢越卖越贵,但都敌不过它的美味,呢度既曲奇款式好多,起码有十几廿款,每次买亲都要店员每样都给一点,因为真系好难取舍。呢度既曲奇好多口味,有松化,有脆口,有杏仁,有朱古力,有绿茶,有格仔款,真系咩款都有。口感又唔同,就算好似我识做曲奇都好难一次过做得咁多款,呢啲钱都系要俾人赚下。佢呢度既曲奇做得真系好出色,好食过好多一啲曲奇店。所以都不愁冇奉场客!

感谢 3point3

查看过多多饼店的旅行者还看了

去过多多饼店吗? 请分享你的经验!