香港
发布
收件箱
搜索

“小店要大大力推~”
轉角‧見的点评

轉角‧見
香港排名第2,369 (共13,928家美食)
周围地区: 荃湾
周围地区: 荃湾

系荃湾荃昌中心昌宁商场既一间小店,三点几接近四点都有8成满 之前多数食佢既burger,今次食Fish & Chips 再加一杯Flat White

Fish & Chips $76
有2大块鱼柳,仲有薯条,全部即叫即整、新鲜炸起,热辣辣 个鱼系鳕鱼黎,炸粉适中、唔会太厚~

Flat White $28 <跟炸鱼正价减$12>
一上台我闻到香浓既咖啡味,饮落好顺口,唔错

小店要大大力推同支持~ 下次再去食burger❤️

感谢 mirukuchan

呢间小店平时系有超级多人等,好多时等到食附近其他餐厅算。今次我哋6点到就黎到,竟然有位,梗系即刻入去坐啦。叫咗炸鱼薯条,芝士蘑菇汉堡同埋oreo milkshake。叫完嘢之后,发现出面已经有8个人等紧位! 嘢食等咗10分钟到就到,先来炸鱼薯条。两件炸鱼都几大份,薯角份量算多。个炸鱼嘅sauce几特别,唔会太酸。芝士蘑菇汉堡都好大个,又系一啖食唔晒成个包嘅高度。个milkshake oreo份量算多,好解渴。满足的一餐。

感谢 issac63_amg
2019年9月11日点评 通过移动设备发表

再来这里晚餐。沙爹鸡肉汉堡,鸡肉配上美味的酱汁,十分好吃。蒜香蓝鳕鱼意粉,调味可口,意粉质感不错。价钱合理,性价比高。

感谢 Venus L
2019年7月9日点评 通过移动设备发表

昨天在这里晚餐。环境不错。吃了蒜香蓝鳕鱼意粉,意粉及鱼调味及质感都很好。蒜蓉包亦很美味。青柠特饮,夏天很适合。价钱合理。下次会再光顾。

感谢 Venus L
2019年4月19日点评

依度位置比较隐藏,但都好多人慕名而来。入面嘅壁昼应该系自己画,好靓好有心机。花生奶昔落咗花生酱,似一啖啖食紧花生酱咁;型男汉堡肉汁多亦唔会太油(入面有红菜头),食之前最好吉爆埋入面嘅蛋黄。

感谢 poonchiulam

去过轉角‧見吗? 请分享你的经验!