香港

“好抵”
Commissary的点评

Commissary
在线下单
香港排名第4,791 (共13,964家美食)
周围地区: 大佛口
周围地区: 大佛口
2019年8月28日点评 通过移动设备发表

欢乐时光平到笑,首先佢逐杯计,甘唔使特登饮两杯甘多,一品脱都系六十五蚊,最仲要系鸡翼任食,附加的汁是辣的!

感谢 392pandac

2019年5月18日点评

意外喺太古广场四楼揾到宝! 夜晚呢度好少人,基本上包场咁济,静静地倾吓计好正! Nachos好大份,系两份薯条嘅份量! 除咗有好多嘅芝士之外,有沙律酱、辣椒酱、牛油果酱,会系咁食食到停唔到口! Taco有热辣辣嘅软壳蟹,配上沙律菜同卷饼皮,外软内脆,完全唔够喉,想叫多份! 黑松露蘑菇意粉,用咗忌廉做底,意粉硬身,成个味道好到位! 整体来讲食物质素好高质,呢个价钱、呢个地段,对得住银包,值得encore!

感谢 嘉龍 吳
2019年5月6日点评

金钟较舒适吃早餐的餐厅不多,在太古广场四楼的墨西哥菜餐厅是不错的选择。餐厅室外和室外座位环境安静,早餐吃了较少有的蛋白奄列配火腿,和新鲜不同种类素菜香草沙津。价格略高一点,但偶然吃一顿健康味美早餐,也不太过份。

感谢 AdamXin
2019年2月4日点评

揾有咩食就揾到这间食墨西哥菜的餐厅
餐厅内食客不算多,环境算清静
我们点了两道菜: 手撕猪汉堡 + 软嗀蟹卷 ,食物质素不错

感谢 winnie7713967
2018年2月26日点评

午餐选择不多,份量亦不多,但味道不俗。餐厅油烟味颇重,需要改善一下通风系统。餐厅坐位比较少,枱与枱之间距离近。适合聊天饮酒。

感谢 lovetravelgirl2017

去过Commissary吗? 请分享你的经验!