“食物质素好”

提供送餐服务
周围地区: 大埔
周围地区: 大埔
2020年11月28日点评

食物质素好,味道好,配搭好又算新鲜。猪仔骨包,好特别又好味,跟薯条好抵食。饮品都冲得好,尤其水果沙冰,不过偏贵,跟餐或者下午茶会抵啲。

感谢 Travelerdaily

2020年9月16日点评 通过移动设备发表

几年前食已经成日大排长龙😭 不过等耐啲都值得嘅👍🏻

🤎黄金蟹肉意大利粉🦀🍝 $68
一至五嘅lunch时段好抵食😋最多人叫嘅招牌菜 我差唔多次次去都要食呢个🤣 份量唔算多 不过一个女仔食啱啱好 一食就闻到好香嘅咸蛋黄味💛 但系又唔会盖咗蟹肉嘅味道👍🏻 蟹肉份量适中🦀 仲有两条大蟹柳🤣 意粉有少少干身 可能因为个酱比较creamy 食到最尾会少少腻 整体黎讲都唔错😋

🦀🍘黄金蟹肉薯饼 set +$25
虽然细细旧 但食落好香口🤤 蟹肉份量够多 食到一丝丝嘅蟹肉😋 同薯饼好夹😆 隔离有啲沙律菜可以平衡返冇咁济👍🏻👍🏻

感谢 blissfulfoodiary

咁多人排队系值得
嘢饮如飞必要都可以唔使㗎因为配餐饮已经好好饮

感谢 foodiecoupletour
2020年5月4日点评

BEANS衣家开左几间分店,唔洗専登走入荃湾都食到^_^今日尼食dinner,叫左一个烧猪仔骨,一个牛肉汉堡

烧猪猪仔骨好大份配埋个酱好juicy,好夹,多肉,唔会话好干身,钟意佢仲有少少沙律配菜,食落去fresh d,而且仲有薯条,食完好满足

Burger尼到比佢份量吓亲,个包够大,又有薯条又有沙律,男士们岩晒,钟意个burger既煎蛋,系太阳蛋尼,配菜既洋葱同个burger好衬,块牛肉都唔错,连埋芝士成个burger好好食^_^

感谢 foodcravershk
2019年11月29日点评 通过移动设备发表

由于念念不忘,于是和另一些朋友试了另一大埔分店,一样人多,一样排队。食物及服务一样达高质素,比美其他分店。

感谢 Noki1

查看过荳子的旅行者还看了

去过荳子吗? 请分享你的经验!