“饺子ok”
大阪王将的点评 - 停止营业

大阪王将
周围地区: 荃湾
周围地区: 荃湾

这间环境不错,人不多,坐得舒适,拉面水准一般,但几钟意个日式煎饺子,外面煎得脆,内里馅料还有汁,唔错,价钱都唔算贵。

感谢 manymomo

2019年8月11日点评

呢间大阪王将系荃湾AEON 地下,呢到个人觉得冇荃湾广场个边咁多人,黎呢到食野比较容易揾到位,佢地个日式饺子整得几好!

感谢 bfgho
2018年10月3日点评

位置在AEON 百货店内, 面积很小, 所以不太起眼. 餐单跟日本的有分别. 点了个拉面餐. 味道一般, 饺子就比较好一点. 约60-70 埋单. 价钱一般.

感谢 ChanHin
2018年7月25日点评 通过移动设备发表

午餐时间,因天气热,所以唔想食饭或面之类食物。大阪王将饺子系一个好选择。因为在吉之岛内,冷气充足,十分舒适。赞。

感谢 IceIce2805
2018年7月9日点评 通过移动设备发表

去食饭唔记得拎眼镜佢地竟然扔左话无见过,之后系出面垃圾桶入面揾反(牌子Gucci) 最好唔好留低野,佢地全部会当垃圾扔

感谢 MankiT7

查看过大阪王将的旅行者还看了