“早餐”

麦当劳 (新鸿基中心)
香港排名第36 (共183家快餐小吃)
周围地区: 油尖旺区
周围地区: 油尖旺区

新出滑蛋炸鸡全餐早餐,还有两支消毒洗手啫哩送,都几实用,炸鸡有沙律酱配,鸡肉比较乾,其他也是水准一般,但算有多款选择

感谢 manymomo

2019年8月1日点评 通过移动设备发表

虽然去过好多间麦当劳,但每一间质素是有分别的。这家算是不错的。吃了个早餐,暑饼很香,包和蛋是热hi, 质素不错。

感谢 chigorxd
2019年7月1日点评 通过移动设备发表

又来介绍麦当劳,但今次不是推介汉堡包。当然,他们是主力做汉堡包的。
我今次介绍他们的热香饼,不同的是今次的浆汁,好食

感谢 281wing
2019年5月26日点评

菠萝虾堡又返嚟!我梗系要去帮衬啦,因为咁多款年年回归嘅汉堡,我最钟意就系咬落去望到里面有虾嘅虾堡。

菠萝虾堡&蘑菇安格斯 - 蘑菇安格斯Like! 系我去麦记必叫之选。不过次次食得都好论尽,啲蘑菇食到一枱都系。你睇,未食都已经飞晒出嚟@@
大块嘅菠萝加埋块炸虾堡,感觉唔会好似平时啲汉堡咁漏。不过唔知系咪转左供应商呢?个虾堡冇以前咁爽脆,个菠萝亦都冇乜味。不过都OK好味嘅~

今期个菠萝特饮,味道唔错,里面真系有一大块菠萝,不过块菠萝都系冇乜味….

感谢 HKFoodieBaby
2019年5月22日点评 通过移动设备发表

由于麦当劳应用程式出左免费试饮新产品,即管试吓芝士奶盖四季春,好多人话味好淡,我反而好怕腻口。所以当所有奶盖同茶底混合好,我觉得几好饮,淡淡地咸芝士。

感谢 MELOOODYLI

查看过麦当劳 (新鸿基中心)的旅行者还看了

去过麦当劳 (新鸿基中心)吗? 请分享你的经验!