“麦提莎热朱古力”
McCafe的点评

McCafe
提供送餐服务
香港排名第283 (共664家甜点)
2020年12月12日点评 通过移动设备发表

见天气开始冻,当然要叹返杯热朱古力暖下身。见McCafe最新出咗联乘Maltesers嘅麦提莎热朱古力,当然要试下。叫咗Combo set $42有麦提莎热朱古力同新餐肉蛋沙律意式饱,都几抵食。麦提莎热朱古力劲香浓,饮完即刻暖笠笠!

为咗配合圣诞节热朱古力用咗圣诞版纸杯,非常有圣诞气氛,背面仲有鹿仔图案,非常可爱!

跟热朱古力仲会送一包麦提莎,就咁食又得、饮一啖热朱古力食一粒又得,压碎做麦提莎脆脆捞埋热朱古力饮又得,得咗!

同场加映嘅喺新餐肉蛋沙律意式饱,素餐肉厚切加埋蛋同芝士,非常有满足感。

#mccafe#mccafehk#maltesers#chocolate#merrysweetmas#新餐肉#OmniporkLuncheon#hkcoffeeshop#hkcafe

感谢 delish_hk

2019年11月3日点评 通过移动设备发表

下午茶当然要食野叉下电啦,最方便就系McCafe啦。我叫左阿华田泡沫脆脆同鸡肉菠萝意式饱。第一次系McCafe食野饮野,都唔差㖞。阿华田泡沫脆脆讲左半甜,真系岩岩好,脆脆就太甜,搅混左就唔觉。鸡肉菠萝意式饱烘热左变脆,入面仲有芝士番茄酱,成个配搭唔会唔好味。重点系只系$32,好抵食。

感谢 chichi330
2019年7月20日点评 通过移动设备发表

McCafe咖啡总令人又爱又恨
有时候就会很多人等很久 但出新产品有惊喜
不知道这样多款咖啡 你又喜欢那种?

·Cuppchinno HKD$26/中杯

我们选择了这几款食物 鸡鸡造型挻新鲜的
虽然这些也不是新出的产品来
但偶尔食个下午茶也不错吧

我用了在街上派的鲜花来拍照
原来拍照出来的效果也不差耶~
感觉我是在特色咖啡厅食下午茶

1  感谢 CHINGCHINGJAIII
2019年1月15日点评 通过移动设备发表

最后麦当奴咖啡厅最近和瑞士莲合作。我点了玫瑰鲜奶咖啡,喝下去都算可以吧!咖啡杯中有玫瑰花碎,都不错。

感谢 MikeC702

查看过McCafe的旅行者还看了

中国香港

去过McCafe吗? 请分享你的经验!