“庆祝生日”

10/15周二
20:00
香港排名第1 (共583家咖啡和茶)
周围地区: 油尖旺区
周围地区: 油尖旺区
2019年8月24日点评

风景很好
所有甜品都很美味
仲有好多谢Andy同Benson亲切既服务,令我同我女朋友有一个开心难忘既生日

感谢 Mike19851029

2019年8月23日点评

买左sky100晚餐套票,$410包1张sky100门票同1份晚餐(汤/沙津,主食,甜品,饮品)。食物份量大,性价比高。Andy同Benson服务好好,有礼貌,Benson仲送左天空之镜(饮品)同雪糕比我地。环境优美,可以睇到夜境。

感谢 christinecky

见到隔离枱有啲朱古力蛋糕
于是问一问服务员
但原来蛋糕要早两日前于网上预订
最后买不到朱古力生日蛋糕

我们正享用那个“盈月Full Moon Waffle ”
服务员帮我们准备了一个写上生日快乐的 朱古力布朗尼
女朋友非常惊喜
特别要称赞员工 Seavy . Benson . Andy . Janet .
帮我们准备了惊喜

感谢 TripAdvisor会员
2019年8月11日点评

为咗同太太庆祝生日,特意安排去Sky100观看香港景色。上网以$298预订“至高庆生日套票”,包两张入场券加一个半磅 Ritz Carlton 朱古力蛋糕,简直系超值。

而 Cafe 100 嘅食物同服务都令我好满意,店员 Seavy、Benson、Ivan & Andy 对客人好细心,好热情,好有礼貌,主动帮我同太太合照。喺一个舒适嘅环境,加上店员殷勤招待下,令我好开心,可以喺呢度同太太度过一个难忘嘅生日。

感谢 DolbyYu
2019年8月4日点评 通过移动设备发表

感谢Benson,Andy,Ivan和Janet使我们有了一个特别的下午♥️总体体验很棒。 建议提前预订以获得最佳座位。

感谢 TalnPailin

去过Cafe 100 by The Ritz-Carlton, Hong Kong吗? 请分享你的经验!