“Really good service”

10/17周四
20:00
香港排名第1 (共583家咖啡和茶)
周围地区: 油尖旺区
周围地区: 油尖旺区
2019年9月1日点评

与朋友在这里庆祝生日,环境很好,风景很美。
服务生态度十分亲切,态度很好,非常满意这里的服务。食物也不错,但选择较少。

感谢 LKY_Mmm

2019年9月1日点评 通过移动设备发表

好吃又服务很好的下午茶,和朋友庆祝生日,得到很好的安排,风景亦非常漂亮!多谢Benson,Ivan,Andy,Janet很多的服务!十分推荐!!

感谢 catherineleeeee
2019年8月27日点评

今年拣咗喺 Sky100同男朋友庆祝生日,本身仲担心落雨,点知今日天空放晴,蓝天白云,YEAH!!!
喺 Cafe100叫咗一个下午茶套餐,美食配合美景,今年一定会系好美好嘅一年!❤️
遇上两位好好嘅侍应Seavy 同 Jessica,佢哋笑容可掬,亲切友善,知道今日系男朋友生日仲送咗一个蛋糕同两杯天空之镜俾我哋
今次真系一个好美好嘅体验,一定会同朋友推介呢度!

感谢 BBMMBBMM
2019年8月24日点评

好有礼貌既服务员Andy同Benson,环境舒服,甜品好味❤️!睇住个境食野,中午都好适合朋友一齐黎!下次会再黎❤️!!!!!!

感谢 Yuenyuenyuen
2019年8月24日点评

风景很好
所有甜品都很美味
仲有好多谢Andy同Benson亲切既服务,令我同我女朋友有一个开心难忘既生日

感谢 Mike19851029

去过Cafe 100 by The Ritz-Carlton, Hong Kong吗? 请分享你的经验!