“今不如昔”

港澳义顺牛奶公司(旺角店)
香港排名第18 (共627家甜点)
菜系: 中餐
用餐选择: 宵夜
周围地区: 旺角
2016年9月10日点评

服务态度很好,只可惜食物已经没什诚意, 且价钱愈来愈贵, 相信现在的目标客户是游客吧; 质素也下降不少,只能够说一般, 相信很难再让我光顾。

感谢 limbunn

2016年9月5日点评

一听到义顺牛奶公司依个名就会联想到双皮奶,
双皮奶系佢最出名既甜品泥架,
佢好重奶味,真系落足料架。
另外仲有个姜汁撞双皮奶,可能我自己本身唔钟意食姜汁,
所以唔系咁钟意食依个,不过双皮奶依然系好滑既。
价钱唔洗讲都知系愈卖愈贵架啦。

感谢 Mushroom225
2016年8月22日点评

食物没诚意, 价钱越来越贵, 完全不值, 可能是太多游客去食的关系, 质素亦下降, 现在只能算是说味道普通, 但贵的甜品罢了. 不会再光顾.

感谢 Stitchko
2016年8月22日点评

去义顺食个饭后甜品
当然系叫佢最出名嘅双皮奶
但系呢度D双皮奶好重好重奶味, 所以我通常order姜汁撞双皮奶!!!
姜味不会好强劲, 但系刚好cover D 奶味!!!
双皮奶又够滑又够涷!!!而且价格合理!!!!

感谢 xxnkxx
2016年8月18日点评 通过移动设备发表

到義順吃甜品,通常吃招牌雙皮奶及韁汁撞奶,味道香滑濃郁,但近日味道已大不如前,沒有奶味和不夠辣,絕對是不可接受的。

用餐日期:2016年6月
感谢 Fun112

查看过港澳义顺牛奶公司(旺角店)的旅行者还看了

去过港澳义顺牛奶公司(旺角店)吗? 请分享你的经验!

© 2022 Tripadvisor LLC 保留所有权利。