“长期排晒长龙”
肥姐小食店的点评

肥姐小食店
香港排名第29 (共183家快餐小吃)
周围地区: 旺角
周围地区: 旺角

肥姐呢个街头小食真系可以话系一个传奇,长期排晒长龙
皇牌套餐有墨鱼、细生肠、火鸡肾,加埋醒胃嘅芥末简直系梦幻组合。每次食虽然隔咗一段时间,不过口味照旧,水准依然,食几多次都唔会厌。

感谢 holaujack

每之街过依条街,总会见到一条龙,
就系排肥姐
个人觉得肥姐既串串够新鲜,冇乜冰味
真系值得一排,都系排五至十分钟即

感谢 mocheng
2019年8月29日点评 通过移动设备发表

这是一家网红外卖店,不设座位,买了便走,但仍人龙不绝,为什么?因为真的好吃,再加上互联网的威力,所以几乎任何时候都大排长龙。
我爱吃这店的墨鱼和火鸡肾,肉质柔软味道好,加上甜酱和芥辣酱,好味得停不了口。
排队时可细看贴在墙上的推介和温馨提示,那便可更快买得美食。

感谢 kypoon817
2019年8月11日点评 通过移动设备发表

每次嚟到旺角都心思思想整返串肥姐小食,黎到附近咁更加冇理由唔买啦!同女朋友两个加埋叫咗两串卤水墨鱼同一串鸡肾,因为女朋友唔食内脏,所以我就一个人独享鸡肾一串鸡肾有咬口,而且洗得好干净,绝对冇任何异味。卤水墨鱼一向都系呢度嘅招牌,再配上佢嘅黄芥末一齐食,刺激嘅感觉直上我既天灵盖,好爽,越辣越觉得过瘾,愈过瘾愈忍唔住想继续食

用餐日期:2019年8月
感谢 hkjim721
2019年7月30日点评 通过移动设备发表

永远都有一条长长既人龙,但又唔洗等好耐就有得食。生肠已经好少有人整得好食。墨鱼就必食~咁多年都保持到水准,去旺角必食!

感谢 cynthiamoonie

查看过肥姐小食店的旅行者还看了

去过肥姐小食店吗? 请分享你的经验!