“食三文治一定来”

Pret A Manger (奥海城)
在线下单
香港排名第3,209 (共13,928家美食)
周围地区: 旺角
周围地区: 旺角
2019年9月1日点评

Pret 嘅三文治够新鲜,虽然价钱真系比较贵,但系啲嘢食,唔知三文治,个烟三文鱼沙律都好好味同新鲜。啲hot wrap 都唔错,系健康食品嘅好选择

感谢 Anthony J

2019年9月2日点评

自从食过伦敦间PRET之后, 时常都挂住佢个牛角包, 虽然都知香港都分店,但一直都冇去过。今次行街见到有PRET, 就忍唔住买番个原味牛角包黎食, 好难忘伦敦既旅程~~~香港呢间既牛角包都一样咁大个同都几脆口, 印象中伦敦再香D同脆D。 不过都好值得试呀!!!

感谢 Kimmytravel18
2019年7月29日点评

这个星期吃的每一餐都吃得很油,所以想吃一些健康一点的食物,今天来到了pret a manger 吃了个三文治,虽然有点贵,但很好吃,三文鱼三文治是不错的。

感谢 kelvin319
2019年6月12日点评 通过移动设备发表

呢间cafe通常系地铁站有分店,我最爱他的三文治,真的做得很出色。他的食材无论是火煺,芝士,鸡肉都绝不逊色,每一个角落都食到馅料。

感谢 JoyceW2056
2019年5月28日点评

感觉来吃pret的都是吃的很健康的人士,我来这里好像显得有点格格不入。不过这里的东西虽然有点贵,但很好吃,沙律的味道一流,份量小不够饱,但减肥便对了。

感谢 kelvin319

去过Pret A Manger (奥海城)吗? 请分享你的经验!