“鱼堡有点油腻!”
Burger Republic的点评

Burger Republic
在线下单
香港排名第3,776 (共13,928家美食)
周围地区: 西贡
周围地区: 西贡

用餐的位子不是很好,只有高脚椅没有靠背。

点了一个鱼汉堡,鱼是不错,可惜非常油腻,久久吃一次还可以接受。

感谢 620wenyingc

2019年8月19日点评

呢个价位固然要有番咁上下既QUALITY 先得,不失我心,我觉得几好味,而且口感好丰富。会ENCORE再上。特别上推荐MILKSHAKE 好SMOOTH 好香又唔肥

感谢 rachelhoikei
2019年6月15日点评

呢间Burger就喺屋企附近,但坐位得大约8个,每次经过想食果时都full晒前几日终于下定决心要试下算系中上价位既burgerSpicy Jalapeño ($63)+chips and cola ($29)块汉堡入面好juicy,外面煎得香脆,一啲都唔会觉得煎过龙,而且肉味香浓,加埋少少墨西哥辣酱更加令人欲罢不能☺️ 唔似啲快餐店咁大大块但一啲都唔觉得自己食紧牛肉 我真系好钟意有pickles配千岛酱既burger 其实一次过食一个burger加chips真系油腻到不得

感谢 Dennis Y
2019年6月13日点评

餐厅位於戏院附近, 店子小小, 不太起眼, 座位也不多。
汉堡做得不错, 不会太干身, 材料亦新鲜。价钱中等, 有饮品及薯条, 酱汁都好吃。

感谢 Jasmine L
2018年6月17日点评 通过移动设备发表

行开商场食野,周围都大多人,见到呢间可外买就试下,点了磨菇芝士牛肉汉堡加薯条可乐,真系超正个包好多料,口感丰富,值得一试!

感谢 JoeW3418

去过Burger Republic吗? 请分享你的经验!