香港
发布
收件箱
搜索

“唔算太贵又唔算好平”
Magic Touch的点评

Magic Touch
香港排名第3,787 (共13,951家美食)
周围地区: 元朗
周围地区: 元朗

间唔中会同屋企人喺呢度食饭,食物选择有好多,有个好特别嘅列车送啲食物过嚟,唯一坏处就系我觉得有少少贵,平均一个人食$100左右,不过我觉得都值得嘅

感谢 Ivanlam124

2019年7月11日点评

午市时到这间餐厅食了一个极上海鲜丼,好好食,好满足。
个海鲜丼嘅刺身都几多,同埋超级新鲜,啖啖肉,超正。

感谢 Emchem
2019年5月17日点评 通过移动设备发表

香港除了元气寿司店外,已经少有一些好味又价钱合理的回转寿司店。这间寿司店同元气一样,有新干线送寿司,小朋友一定喜欢。另外,他的价钱更比元气平,真的抵食。

感谢 JoyceW2056
2019年3月22日点评

又一间有高速列车既寿司店, 初初仲以为系元X寿司, 原来系无关系架
爱食寿司既我又点会唔入去试下呢, 哈哈~
入面坐位都算宽敞, 每个位都有一个平板电脑俾客人用黎点餐, 好方便
但每次最多只可以点4样野 如果想食好多野就要分开几次点餐喇!
两个人食都唔算多, 食咗几样款式

先讲下个极上海鲜丼饭, 唔算大碗但入面刺身都算足料. 带子仲要系厚身开边啖啖肉

一向钟意食刺身生野嘅我, 出奇地觉得火焰帝皇蟹柳同个三件辣味三点盛比较吸引我
不过油甘鱼就唔算肥美

另外, 金额够$100就可以抽一次奖. 我要抽第二次先有, 原来系糯米池, 好彩唔系好甜
整体黎讲佢俾我好干净嘅感觉, 食物都OK, 款式唔算太多
如果有小朋友黎, 佢地应该会开心啲, 因为有车车睇

Openrice @ Chloe凯彤

感谢 ConnieW-chloe
2018年12月7日点评 通过移动设备发表

已惠顾多次。食物质素不错!
个人觉得,Magic Touch 比起元x寿司更好食! 座位亦坐得舒适! 价位也ok,星期六也有下午茶时段,更加抵食吸引

感谢 evakuku

去过Magic Touch吗? 请分享你的经验!