“晚餐”
意乐餐厅的点评

意乐餐厅
香港排名第3,476 (共15,896家美食)
周围地区: 元朗
周围地区: 元朗
2021年4月3日点评 通过移动设备发表

约咗朋友去良景交收啲嘢顺便食埋饭。佢话呢间啲嘢食都唔算差,一于入内试试。我哋分别叫咗, 咖喱牛腩饭+蕃茄肉酱猪扒煎焗流心蛋饭(仲包餐汤和饮品)
呢个咖哩牛腩饭份量都几多, 牛腩肉质软滑, 炆得入味 咖哩汁够香浓之外仲够辣, 送饭食一流
焗饭焗得几靓, 面有只太阳蛋 猪扒大块又厚身, 茄汁酸酸甜甜, 非常开胃

感谢 KKMan123

2019年9月7日点评 通过移动设备发表

我上午做产检,医院在老公公司附近,所以和老公一起出门口,再一起到意乐吃早餐。早上很多人,满座。不过点餐后,餐点很快送到,热腾腾的。每人叫一个早餐set。

沙嗲牛肉米粉 - 最common的早餐选择,估不到有惊喜,沙嗲牛肉较茶餐厅少点,但有椰菜和菇菌,味道都不错!

蒜茸多士 - 老公另外加了$3元要了一件多士,两份吃。好在两份吃,我觉得得一般,$3不要要求太多。

热朱古力 - 味道浓,好味!

感谢 AmelieChong
2019年8月21日点评 通过移动设备发表

放工返到楼下间间餐厅都好似食厌左咁,唯独是呢间有好多选择,50几蚊又可以搞店个晚餐,仲有埋汤同饮品,食极都唔厌。环境方面身为一家意式餐厅,佢都有啲暗暗地加上黄灯既气氛,十分有格调。间唔中都会黎呢到食个早餐。

感谢 Ivanlam124
2019年8月14日点评 通过移动设备发表

冬天最岩打边炉,意乐餐厅既火锅系我近日至爱之一,皆因价钱合理$70几蚊,份量丰富,一份火锅包含肥牛,乌冬,丸类同大量蔬菜。穷人恩物呀

感谢 Exploremorewithleung
2019年7月9日点评

在意乐餐厅食了一个猪扒鸡扒焗珍珠饭,有红白二汁,焗饭够香够热,又有汤同嘢饮,几十元而已,性价比很高。

感谢 Emchem

查看过意乐餐厅的旅行者还看了

去过意乐餐厅吗? 请分享你的经验!