“龙🐲虾汤拉面🍜”

霸吗拉面 (屯门)
香港排名第3,754 (共13,614家美食)
周围地区: 屯门
周围地区: 屯门

午饭时虽然一个人食,但都唔可以虐待自己。有一段时间没有去食霸吗拉面,最钟意佢的汤底,够浓味,刚好有位入去食返餐好既,开心下

期间限定的原只龙虾味玉拉面还有呀!当然要encore下 没有令人失望的水准。原只大大只既龙虾,浓浓鲜味既虾汤,必备既流心蛋,烟韧既面底。上枱时,香味四溢。我见到对面个男人食得津津有味,成个碗都系龙虾壳。我都唔输蚀,要开动啦

龙虾肉好正呀,啖啖肉,我发觉一啖龙虾肉一啖龙虾汤,仲好味,大家可以试下。

我还叫了一碟枝豆,大大碟,有少少盐味和黑椒味,清清地,几好味。仲可以留肚食龙虾拉面。食完真系好满足,开开心心返工。

感谢 kkncchung

2019年5月22日点评 通过移动设备发表

环境装修走日系风格,午市时需要排队等位

✔️ 点了招牌的拉面,份量很足,有温泉蛋,汤底是猪骨汤,味道偏咸,豚肉有咬口,很入味

感谢 kkncchung
2019年5月7日点评 通过移动设备发表

放假正值下雨天,逛商场及吃些好东西。在这里午餐,再吃极上原只龙虾味玉拉面,龙虾够份量,汤底又美味。值得推介。

感谢 Venus L
2019年4月30日点评

Service讲先,因为直接影响食野嘅感觉。待应特别钟意比面色人睇,观察咗左右两枱新坐落嚟,都无留意佢个SYSTEM系自己填食物纸,每枱叫一声就叫人自己填加Hip一声,当你填完晒,又揾唔到个枱号填落去,就咁交比佢佢又嚟Hip一声,我唔明有咩作用,佢个枱号写咗系枱边,唔系度做又点会知。到找数时,我用信用卡比,要签名。我第一次比人掉张卡落个和笔落签名嘅位置度,加不发一言,整体Service而言,我觉得好明显我系欠佢钱,或者系嚟乞佢嘅。

讲返啲食物,饺子正常,面呢,温泉蛋咬开系实嘅,熟透。至于面,我拣咗硬度"适中",但就感觉未淋。

只此一次,讲拉面嚟讲,都算屯门最差。无下次。

感谢 Dennis Y
2019年4月1日点评 通过移动设备发表

在这里晚餐。吃了极上原只龙虾味玉拉面。龙虾肉质丰富,十分好吃。汤底煮得浓郁,味道吸引。拉面软硬适中。非常推介。

感谢 Venus L

去过霸吗拉面 (屯门)吗? 请分享你的经验!