香港
发布
收件箱
搜索

“识食一定食原味鸡蛋仔”

妈咪鸡蛋仔 - 旺角店
香港排名第62 (共641家甜点)
周围地区: 旺角
周围地区: 旺角
2019年8月11日点评

终于食番一底好咪既鸡蛋仔, 真系外脆内软
识食一定食原味鸡蛋仔
而家好食既鸡蛋仔已经买少见少
好钟意食妈咪鸡蛋仔, 虽然等待时间系较长, 但都会继续光顾^^

感谢 Kimmytravel18

2019年8月3日点评

其实不便的鸡蛋仔但有不同款色比客人选择亦可配合有雪糕等 我喜欢佢的柯华田鸡蛋仔 味道比较特别 所以上月去也叫这款食

感谢 simonboy81
2019年5月31日点评

作为红砖大学的毕业生 冇可能未帮衬过妈咪鸡蛋仔
但毕左业 如果唔系睇演唱会 都唔会去到红磡

如今妈咪鸡蛋仔系旺角开分店 紧系要帮衬支持 顺便怀念个读书时的味道

一如以往 继续叫我的粒粒朱古力鸡蛋仔
原味底+好多粒粒朱古力 个鸡蛋仔先唔会太甜太漏
系其他地方食唔到的

唔知点解 硬系觉得冇红磡读书时食的咁好食
但到底是回忆中的味道总是较好较特别 抑或真系冇咁好食
我真系想唔透 所以我得闲都会继续帮衬的!

感谢 loveeatingsomuch
2019年5月13日点评 通过移动设备发表

好耐无经过广华医院呢边,难得经过,心痒痒好想食呢边有名既妈咪鸡蛋仔。
呢间舖是即叫即整,我叫了一份抹茶红豆鸡蛋仔,抹茶味浓郁,而且粒粒红豆唔算好甜,这种配搭非常好!店家真材实料,每粒鸡蛋仔里面都有粒粒红豆Tim 架!
去开个边真是要叫一份慢慢叹!

感谢 choyk515
2019年4月16日点评

米芝莲的街头小吃,多种口味
外酥内软Q
原味以及巧克力口味非常好吃!
有经过 绝对不要错过这小吃 试过绝对不会后悔!

感谢 kinkielsa

查看过妈咪鸡蛋仔 - 旺角店的旅行者还看了

去过妈咪鸡蛋仔 - 旺角店吗? 请分享你的经验!