“特大招牌芋圆”

豪大大鸡排 (佐敦道)
香港排名第3,975 (共13,928家美食)
2019年8月27日点评 通过移动设备发表

饭后甜品,想食芋圆,附近最足料要数佢。

豪大大我唔食鸡排,食甜品!虽然要外卖,但佢俾芋圆比好多甜品舖多少少,配料搭来搭去都系过几样,但唔想用脑又多个人,依个二人份嘅特大招牌芋圆就搞掂,唛都有,两个人食都好饱!

虽然佢红豆好甜,价钱又加得快,但佢个盅头饭梗大嘅碗真系够刺激!

感谢 angelwong1112

2019年8月15日点评 通过移动设备发表

记得第一次同老豆买黎食,买之前再三提佢买完记得唔好叫人剪开切开,一定会比人闹,唔好柒。反而喺台湾未食过

感谢 GP03w
2019年2月11日点评 通过移动设备发表

去台湾放旅行都未食过豪大大鸡排,反而系香港就买黎食,真系搅笑呀!香港卖一块鸡排要三十蚊,其实都几贵,不过佢真系炸得几好味,外脆内嫩,又juicy, 仲要有厚道,正呀!

感谢 JoyceW2056
2018年10月27日点评

买晚餐嘅途中, 经过豪大大鸡排~
男友就忍唔住话要买来食了~
如是者, 我地就买左一块大鸡扒来食

大鸡排 $33 鸡扒系即叫即炸的~ 所以要等~ 呢晚都唔算多人, 前面有3个人等紧啦~ 我由落完单到有得拎, 大概等左10分钟吧。 鸡扒有得拣辣同唔辣, 我个人都食得辣, 同埋我都觉得辣好食D

加左辣嘅鸡扒, 真系好惹味! 又系会令人食到停唔到口~ 鸡扒够厚身, 肉质JUICY, 唔会老。 外皮当然脆卜卜~ 即叫即炸嫁啵~ 块鸡扒真系好大块~ $33唔算贵, 可以2个人一齐食

感谢 SIUBIFA
2018年3月1日点评 通过移动设备发表

今日来豪大大鸡排食香脆杏鲍菇,香香鸡同埋荔枝水,加小辣,味道冇台湾的咁好味,炸得比较乾,偏硬,真的是一般般,但仍然有好多客人排队等候,但真心觉得台湾好味好多

感谢 winnievincci0406

去过豪大大鸡排 (佐敦道)吗? 请分享你的经验!