“食物质素ok,收费不便宜”

贝尔特酒廊 (屯门)
香港排名第5,227 (共13,928家美食)
周围地区: 屯门
周围地区: 屯门
2019年9月1日点评 通过移动设备发表

星期日系做半buffet 形式既,要喺餐单拣左个主菜,之后喺外面任拎嘢食,85折之后370元度一个人

其实都几满场,食物质素ok,refill 得快既,雪糕系牛奶公司,主菜个意大利饭系好食既,外面有得拎即整意粉,芝士味好浓,同样地唔错

店员服务好,有礼貌,有效率

感谢 FoodieBose

2019年8月7日点评 通过移动设备发表

位于屯门Panta Hotel Tuen Mun的一楼,餐厅除了一般用膳餐位外,中间还有Bar枱,感觉颇美式。那天是午巿时间帮趁,餐牌是Fusion,价钱在屯门区内算贵,幸好fb享有8折。我点了烧春鸡($130),处理得不错。午膳套餐有汤、主菜、餐饮及甜品。但为何没有餐包供应呢?

感谢 yipshingl
2019年8月2日点评

小朋友最开心,空间很大,有很多棋,亦有桌球!
吃了食神叉烧饭,巴马火腿薄饼、牛扒、羊架,甜品慕丝蛋糕,不错!

感谢 PiggyC9
2019年3月15日点评

系屯门区呢间都算系新既酒店,由工厦改建,几有特色,餐厅面积几大,坐落都舒服。不过食物质素都称得上为差。 望望个menu,lunch 都过百,走中高档路线,我朋友叫左个食神叉蛋午餐肉饭+港式奶茶。我就叫左个海南鸡饭。 首先佢已经黎错左个英式奶茶,不过都算,因为佢都好客气换番,味道都唔差(个杯仲几靓)。之后个叉饭系灾难级。蛋系无问题,叉烧根本系蜜汁猪扒,硬到柴皮咁同埋好干。餐肉又系好干又薄。饭又得好少。虽然唔系贵价野,但系都唔洗咁求其呀。 到海南鸡饭。order左好耐先黎。d鸡太冻,一食就知系冰鲜鸡,又唔够味,个汤又系普通味精汤。 如果呢间系茶餐厅我都觉唔好食,更何况酒店,你收酒店价钱,但系俾唔到酒店质素。失败!

感谢 donaldpun
2019年2月2日点评 通过移动设备发表

主菜可以选一款,每人送龙虾半只。然后去自助吧枱取食物,云吞鸡、即叫窝夫、豆腐花,果汁、咖啡等自己斟。甜品比较少。
热食用电炉,不像其他酒店用点酒精膏用明火。

感谢 PiggyC9

去过贝尔特酒廊 (屯门)吗? 请分享你的经验!