“套餐不能期望什么!”

翠园 (葵青剧院)
香港排名第7,183 (共13,916家美食)

叫左个HSBC 优惠套餐,,,半席$998, 全包价, 又几抵㖞! 有一个汤, 一渣橙汁, 一个大虾伊面, 同6个小菜,,,一个甜品。小菜其中一道系饱鱼,,,本席居然有6只, 好神奇呀! 虽然食物味道一般, 又无服务可言, D 侍应基本系唔会理你, 上菜速度慢, 但胜在抵食, 坐得舒服。

感谢 Vicky0891

2019年7月3日点评 通过移动设备发表

午间时间吃点心,价钱属于中上,每款点心都很精致而且味道真不错,最喜欢吃他的脆皮烧腩仔,虽然价钱比较贵,但他真的做到皮薄且脆,可惜味道偏咸,要扣少少分数。

感谢 moseslam
2019年4月29日点评 通过移动设备发表

我们来到葵青剧院的翠园中菜馆吃饭。我们点了一份二人餐,我要特别推介套餐中的红烧豆腐。用上了厚的豆腐,令到软中带一点质感,真的不错,而且服务都十分良好!

感谢 MikeC702
2019年2月18日点评 通过移动设备发表

约左朋友黎饮茶,都几多人等位。佢楼底高,又有一边落地大窗,感觉好似好大咁。枱与枱之间唔系好迫。食物种类普通唔算好多。食物都快上同热既,冇漏单又唔使催单,OK。

感谢 lala4999
2019年2月16日点评 通过移动设备发表

新春开年当然一大班同事高高兴兴一齐饮茶啦!不过因为可能新年期间多生意,所以被迫15个人坐左一张只啱八个人坐嘅中型枱度。唯有亲密啲啦大家所以都好迫坐得舒服而且上菜速度非常之慢,咁都好可以促进大家感情吖嘛冇嘢食自然就吹下水。之后食唔够再掂多一轮啲点心不停咁样黎好似停唔到咁远囉系个侍应姐姐搞错咗比多左两次我哋食。又唔系贪心因为都食饱啦已经!
你嚟多次一啲虾饺烧卖⋯所以我哋不停咁样叫侍应姐姐拎返走,但佢哋好似都唔多愿意。

呢间酒楼算系区内算系几好嘅,下次都会再嚟。希望下次服务好啲

感谢 empress116

去过翠园 (葵青剧院)吗? 请分享你的经验!