香港
发布
收件箱
搜索

“. 所以绝对抵食..”
韩一石头锅的点评

韩一石头锅
香港排名第6,718 (共13,928家美食)
菜系: 韩式料理
周围地区: 九龙城区
周围地区: 九龙城区
2019年9月3日点评

睇完咁多笑既食评, 就去试试, 六点几去到, 不过都要等左两三个字先有位..睇餐牌, 大多数系套餐, 再睇睇散叫, 其实差唔多, 起码套有埋野饮同甜品, 咁就叫左其中一个二人餐, 先上六小碟前菜, 都几好味, 不过碟kimchee就真系好似少左d.. 之后粉丝汤都几好味, 到锅饭, 服务既姐姐好有心机同我地加蛋同加汁捞饭, 最后上埋个kimchee薄饼, 虽然款式唔多, 不过都够饱, 甜品系芝麻雪糕, 卖单都系230, 仲要系免加一.. 所以绝对抵食..

感谢 CHIUW61

2018年10月15日点评

咖喱猪扒石头锅饭超出我所期望的, 猪扒真系好好味, 唔系用炸而系用煎的,所以没有太多油腻热气的感觉,咖喱好入味, 正!

感谢 嘉龍 吳
2018年8月30日点评

这间韩一石头锅是在冬天光顾的,寒冷的日子,食一个热烘烘的韩式锅饭就最好不过了。
午餐餐厅人流不多,可以舒适地食午。

感谢 Emchem
2017年3月23日点评 通过移动设备发表

我同朋友两人帮衬食韩菜,环境舒适,唔迫,我好怕坐到密麻麻!天气甘冻底下整个暖笠笠石锅饭!唔太浓味!份量刚刚好!推介!! good!^_^

感谢 Littlejennifer930
2016年11月30日点评

此店不算很大,但一入内服务员就一脸笑容地接待我两。各式韩式泡菜当然不少得,味道不太浓和辣。纯猪枊石窝饭来了,靓waitress细心加入蛋和醤汁搞拌,热腾腾好可口。篜饺子来了,只看卖相便知有口福了。皮是半透明的,馅料幼细令您停不了口。

感谢 joverpang

去过韩一石头锅吗? 请分享你的经验!