“台式肉燥叉烧蛋炒饭”

金装炖奶佬餐厅(天水围天湖店)
香港排名第7,211 (共13,928家美食)
2019年9月7日点评

晚餐来吃台式肉燥叉烧蛋炒饭,没有包饮品。有例汤!想不到,在非台式店也有这种台湾风味!
可是,座位比较窄!

2019年6月25日点评

喜欢食金装炖奶佬餐厅的番茄汤鸡扒粉早餐, 蕃茄汤香浓,鸡扒煎得很香口,好好食,只是几十元就食到美味早餐。

感谢 Emchem
2019年4月2日点评 通过移动设备发表

早餐供应至中午1200!
煎猪扒、火腿、午餐肉、牛油餐包,还配少许麻酱生菜。如果不够饱,亦可以加$8 要通粉或藜麦麦皮。

2019年3月20日点评 通过移动设备发表

物非所值

午餐时多人一齐食就会食炖奶佬,不过有得拣我都唔想食,因为佢贵得黎又唔系好食。

今次拣左午餐既猪扒炒公仔面,加埋冻饮要成$54。同预期中既一样,面炒得唔够干身,所以无左公仔面本身既嚼劲。味道唔算突出,较好既系份猪扒。总括黎讲,5字头既午餐实在物非所值。

同事食左麻辣面,成碗面望落好红,以为会好辣,点知佢话好油但无辣味。另外两位同事一个点牛腩饭,一个点菠萝猪扒饭,一心谂住快食,点知等左十分钟有多都未黎,侍应话因为「炒紧」,我地都好无奈。

感谢 stebeno45
2018年1月6日点评 通过移动设备发表

连锁式茶餐厅,亦有中式糖水、米线、咖哩等供应。价钱比翠华便宜。午餐有五款选择: 叫了黑椒牛扒炸饭/ 意粉,配柠檬薏米菜蜜。

查看过金装炖奶佬餐厅(天水围天湖店)的旅行者还看了

中国香港
中国香港

去过金装炖奶佬餐厅(天水围天湖店)吗? 请分享你的经验!