“平价之选”

Euro Go Go(连城广场店)
香港排名第174 (共652家咖啡和茶)
周围地区: 新界
周围地区: 新界
2016年9月12日点评

学生时期已在Euro Go Go用膳。难得它的价钱多年来也保持经济实惠。最喜欢吃它的焗芝士薯片以及蜜糖烤鸡翼。不过,希望餐厅能减少使用即弃餐具,为环保出一分力吧!

感谢 Jasmine L

2016年8月25日点评

如果想食西餐,而且份量又唔想太多的话,咁呢间餐厅都算唔错,味道亦都唔差。价钱方面就中等吧,唔算很平但亦唔算太贵,可以接受!

感谢 leungyung2005
2016年8月13日点评 通过移动设备发表

EuroGogo 一看個名便知是歐洲餐廳,沙田站這間位置方便,最合快餐。頗喜歡食Euro Gogo 的薄餅,大大塊,料也豐富,只是嫌有點咸。不過,歐洲式的薄餅普遍也偏咸。小食和食粉也頗香口,價錢適中,值得推薦。

用餐日期:2016年8月

食物意粉 Pizza 都算有水准
但最紧要问题系点餐后很快就上菜

感谢 wskan321
2016年7月24日点评

系一间西式嘅食店,主打系意粉同意大利薄饼。我叫左个卡邦尼意粉食,几重料。朋友就叫左个薄饼,反而好似唔多足料,多饼少料,食落唔多够味,不过呢个价黎讲算系几好,值得一试。

感谢 KK O

去过Euro Go Go(连城广场店)吗? 请分享你的经验!