香港

没有照片
有相片吗?
请注册。
木村拉面
香港排名第6,456 (共13,928家美食)
菜系: 日式料理
周围地区: 上环
周围地区: 上环
2019年9月1日点评

餐厅里可以舒适的品尝美味的菜肴,精致的西式烹煮手法受到白领族的爱戴。食物摆设很诱人,味道不错。 非常好

感谢 Rally01

2019年5月26日点评

叫了一个饺子鸡翼龙脷柳饭, 同焗杂菌鸡饼鱼片饭.食物服务都可以, 等位又唔算多人, 餐饮我改左罗宋汤, 枓足之余又浓又香, 比起某D西餐厅既水汤好!

感谢 嘉龍 吳
2018年12月30日点评

今日自己一个出黎食午餐, 这间店其实我想黎好耐啦, 因为佢既午餐12:30 前好平呢, 唔驶$30就一个set. 今次12:00 食饭就可以过黎哩间一试啦不过特价套餐得6款既选择. 一见到滑蛋猪扒饭... 唔驶再拣了, 就哩个啦谂起炸猪扒就开心啦! 上菜好快呢. 可能仲未好多人.开头见到有点失望. 点解滑蛋会系煎蛋似的... 好彩猪扒仲系炸既!食落... 噫... 块蛋又煎得几滑, 一d 都唔老, 仲有点蛋浆.最厉害系块蛋系围住块吉猪, 而块吉猪系脆架再加上蛋入面有少少葱粒, 食落更香!烧汁侧比较甜左一点

感谢 hapoter123
2018年8月5日点评

很好吃,香气和味道都不错,
酱很像很浓郁却又不会太咸,就是价位略高。
海带加半只蛋,净系心思都值得加分.吃得很饱

感谢 tinaha8320129
2018年4月13日点评

煎锅贴鸡扒拉面,明显地系好有心机谂d造型出嚟,碗面有粟米粒、梛菜,仲有海带加半只蛋,净系心思都值得加分,可惜碗面得个睇字,淡而无味,真系无奈。

感谢 simony1021

去过木村拉面吗? 请分享你的经验!