“芝士奶盖系列”
麦当劳的点评

麦当劳
在线下单
香港排名第61 (共183家快餐小吃)
用餐选择: 宵夜
周围地区: 旺角
2019年9月11日点评 通过移动设备发表

见McCafé推出左全新口味既茶饮,就即刻走左去试。

3款期间限定既新饮品分别系 #芝士奶盖冲绳黑糖珍珠茶、#芝士奶盖葡萄 同埋 #芝士奶盖菠萝。 芝士奶盖够香浓,水果味又够fresh,系唔错既消暑选择。原来McCafé芝士奶盖系列既四季春茶叶同咖啡系由捷荣集团提供,唔怪得之咁香。
#McCafe
#麦当劳#McDonaldsHK#芝士奶盖系列#GreatCoffeeEverydayEverywhere

1  感谢 delish_hk

2019年8月25日点评

今日和同事口痕痕,想去麦记试新野,去到见有有个吕宋芒果新地,仲可以配埋香蕉脆皮,一于试下佢先!买左甜品,仲未买包,见到今期推介既牛仔安格斯好似好正咁,不如就试下佢!

吕宋芒果新地配香蕉脆皮,净系个皮都已经好香香蕉味,个皮好脆,入面的芒果新地都好香芒果味,雪糕好软滑,配埋香蕉味既脆皮原来都几夹,食到唔停口,好快又俾我食晒!

牛仔安格斯入面个牛肉都好重牛肉味,但始终系做汉堡扒,所以入口都系好鞋,佢有两种芝士,一种系白芝士,一种系车打芝士,配埋个烧烤酱本来都几好食,但点知佢入面果个洋葱圈,只食到个炸酱,一点都食唔到入面的洋葱,好似食紧一旧粉团似的,我谂系俾佢地炸到个洋葱都溶晒了,所以一点都食唔到洋葱味,如果个洋葱圈炸得好一点会梗好!

感谢 3point3
2019年8月14日点评 通过移动设备发表

芝士麦香鸡以期间限定加入十一蚊大军,当你以为只系芝蛋脆鸡饱?只蛋变成菜时,食完有惊喜!

芝蛋脆鸡饱系用之前推广嘅脆鸡扒,皮厚而硬,肉身薄,被指做推广时卖唔出,所以先全日都有特价款出货,宜家配上唔太受欢迎嘅倒模蛋加蛋白酱,本身就唔吸引,仲要贵一蚊;而芝士麦香鸡就有返麦香鸡包块鸡扒,即系麦乐鸡薄身版,更脆口,配芝士已吸引,仲要唔系蛋白酱,用带忌廉味,似系麦乐鸡出过嘅限定酱,酸度只算调味,甜甜感觉,同生菜食好无饱足感,仲想食多个!

依款可以话系麦香鸡包既改良版!不过味道开胃,只求饱肚一个就有啲难度。

感谢 angelwong1112
2019年8月1日点评 通过移动设备发表

今日需然有点赶时间,但每天的开始,我都习惯从早餐开始,因为赶时间,就选择了这间店而这间店,位置好特别,因为在电车总站附近,位于二楼,所以边食早餐,边看景,而早餐方便,D蛋都好香,猪柳就够肉未,当然即磨咖啡都好够浓,真是性价比。

感谢 hkmsc6414
2019年6月26日点评

今日又储够一张印仔可以换, 换左最SWEET嘅岩盐焦糖, 个姐姐差啲整左杯热嘅俾我,好彩觉得奇怪点解无收钱, 先避过一"劫", 哈哈!

感谢 RESBEAR

去过麦当劳吗? 请分享你的经验!