“新口味”
McCafe的点评

McCafe
香港排名第126 (共183家快餐小吃)
菜系: 美式烹饪
周围地区: 中环
周围地区: 中环

芝士奶盖又再出左新口味, 今次试左佢个葡萄,计埋之前嘅味, 麦当劳似乎仍然未做到啲啱味嘅, 而佢嘅奶盖亦做得太咸啦.

感谢 RESBEAR

2019年6月9日点评

买左RIVERS个便携杯, 今日第一次用, 嗌左冻嘅cappuccino, 个STAFF帮我装到超满, 连盖都CUP唔到, 系咪整古我架..但味嘢落左好多忌廉, 十分好味, 大满足,

感谢 RESBEAR
2019年5月24日点评 通过移动设备发表

最近麦咖啡馆推出奶盖系列,我今次来试一试。我点了一杯的奶盖四季春都可圈可点吧!如多一些奶盖会更好呢!

感谢 MikeC702
2018年6月27日点评 通过移动设备发表

蓝莓拉丝多士感觉清新,加$13仲可以配上饮料、多士要热食才好啊,才有拉丝的效果。而且饮料$13其实真的算平的,可试。

感谢 donbbbb8
2018年6月13日点评

餐厅座位不多,以前都是大排长龙,现在有了自助点餐机,纾解了很多。食物可以,服务也不错,备餐时间短,而且在ifc是很平价的选择。

感谢 youleerlovehk

去过McCafe吗? 请分享你的经验!