“afternoon tea”
J's Bar Bistro的点评

J's Bar Bistro
周围地区: 尖沙咀
描述: J’s酒吧走法式小餐館路線,環境寬敞,裝潢摩登型格。採用歐陸式設計,以深藍色作主調,採用木地板,雲石餐桌配襯充滿格調的餐椅,帶優雅氣質。酒吧更特別設有開放式冷盤芝士吧及酒窖,為同類酒吧中少見。 J’s酒吧以摩登家常法國菜、歐陸式小食及時尚雞尾酒作主打,勢成為三五知己喝酒聊天、輕鬆吃飯的好地方。
2021年3月29日点评 通过移动设备发表

考完试带阿仔同埋屋企人去tea,见到广告tea set好抵就去试吓,果然没有令我地失望,另外佢有个happyhour串烧set送红酒,和牛汉堡包阿仔劲钟意食😍😍,复活假要再去😋😋😋😋

感谢 leung_banny

2021年3月20日点评 通过移动设备发表

昨天跟朋友由下午tea食到dinner,食物质素相当好,甜品很出色,海鲜盘很鲜甜,pizza 很有惊喜,还有青口也很新鲜,饮品也很有特色,真是每款食物也很用心制作,而且某些套餐还有小礼物送,侍应服务很好,一定会再来帮衬😍

感谢 WinCheung0814
2020年6月21日点评

本人去光顾了不少食店,酒店,从未如此想用心去赞赏一位酒店员工。
早前我与家人聚餐,虽然人数唔系好多但系由两个家庭组成,大家要求都唔同,所以我希望可以尽量安排到家人朋友都满意。我打左好多次去Js 酒吧问细节,当时有一位女仕听电话,我问左好多関于价钱,餐牌既内容,问到我本人也有点不好意思,然后唔记得第三定第四次打去既时候,该位女同事主动问我:你系咪X小姐?你好,我系Nicole。
然后佢同我讲可以用电话whatsapp menu俾我,亦主动覆电话同我介绍厨师推介,以及可以配甚么酒,而佢亦介绍左中价位既经酒俾我地衬牛扒,为我解决了不少烦恼。
我表示有家人生日,有没有甚么优惠,佢话可以帮我订蛋糕同可以做discount,亦可以写生日牌。最后我订左佢介绍既拿破仑。整个过程中,佢除左帮我安排食甚么,喝甚么,亦有不停upsales, 但系不得不说,好食,同好抵食,亦好开心。
当日我去到既时候佢好忙,但系佢主动走来跟我打招呼,然后同我讲,:今日我既同事x会照顾您地,有甚么需要可以同佢讲,然后佢俾左卡片我:如果有任何问题可以随时whatsapp 佢,而佢真系系我叫完野食后就过来同我地讲,食物可能会耐啲,因为厨房好多单,然后俾左啲薯片我地,朋友非常钟意食,到我地食完,又问我地食物好唔好食,叫我地俾意见。真系好尽心。
最后更要赞佢,好窝心。。。佢送左一个甜品拼盆俾我地,话多谢我地选择系Js酒吧过自己既生日,所以希望我朋友既生日同Js 酒吧一样咁难忘同回味😘,真系好识氹老人家开心。
Nicole真系好有礼貌耐心,细心体贴,以及令我觉得佢会期待我再去既感觉
最后我同我既教友导师再光顾了一次

1  感谢 Drammer
2020年6月20日点评

前几天,庆祝朋友生日第一次嚟,餐厅食物和服务态度都好好,甜品做得几好,感谢欣赏你们有一位男同事Ray,整晚细心热情专业嘅服务,令我们好难忘,我们希望下一次再回来,还可以再有这好的服务。

感谢 milk_10000
2020年1月2日点评

今次机缘巧合黎左带法国风情既J’s Bar Bistro,望落似系食西餐/饮野为主,估唔到呢度提供下午茶。

成个tea set拍得住酒店lobby质素,价钱亦亲民。有几样特别出色想推介一下,首先系法式甜点橙酒舒芙蕾,系十级好味!!!仲要呢个系平时a la carte size,CP值超高。看似外表蓬松平凡既Orange Soufflé,有着入口即化既软香口感、松软绵密,蛋奶香同橙酒味做出完美配搭,闻落清新,食落好浓郁,配上表面既糖粉系超好味。

另外呢度既拿破仑系出自帝苑饼房,酥皮松脆且薄,夹埋甜滑custard香而不腻。

感谢 eatwithbabe

查看过J's Bar Bistro的旅行者还看了

去过J's Bar Bistro吗? 请分享你的经验!