“太贵”

米线阵 (青衣城)
香港排名第5,461 (共13,901家美食)
周围地区: 青衣
周围地区: 青衣

无可否认个汤底系几impressive,今次试咗担担面汤底,花生味重,可以成碗饮晒。但系今次叫嘅呢个饺子牛展米线,饺子得两只,牛展得三小件,份量甚至少过谭仔,点解会系卖成50蚊一碗。。加埋个几有特色嘅青瓜豆浆要64蚊。。唔抵

感谢 issac63_amg

间间快餐店的早餐唔系通粉,公仔面就系麦皮,来来去去差不多,好彩仲有间米线阵,食碗米线当早餐,感觉新鲜。

感谢 JoyceW2056
2019年8月4日点评

今次黎到米线阵,除左食我最钟意既猪颈肉蕃茄米线外,都想介绍下佢既小食。我觉我海南鸡都十分好食,佢好滑,好入味,个汁好正。

感谢 kelvin319
2019年6月12日点评

之前做左米线阵会员,其中一张优惠券系生日月份先用得,食满$180减$50。2个人左计右计,最后决定叫个2人餐,再加多少少野夹齐数。2人餐份量超多,饱。

感谢 lovetravelgirl2019
2019年5月27日点评

米线阵当然主打食米线,佢入面有好多个套餐,如果叫套餐的话,其实都好多野食好大份,又有野饮!真系会食到好饱!!

感谢 bfgho

去过米线阵 (青衣城)吗? 请分享你的经验!