“非常好”
东街咖啡的点评

东街咖啡
香港排名第238 (共582家咖啡和茶)
周围地区: 上环
周围地区: 上环

這家店的豬排做的很不錯,豬排飯很好吃,就是沒有蔬菜,需要另外點一份,豬排包味道也不錯就是豬排肥了一點點,鴛鴦做的地道,很好喝。

用餐日期:2019年8月
感谢 Rally01

2019年4月29日点评

途经呢到见到个排写住东街咖啡,一于上去睇下。谂唔到食乜好,见到个易拉架上面 ALL DAY BREAKFAST卖相好似不错咁..于是就叫左份黎试下。D蕃茄仔好鲜甜,好好味,而d炒蛋亦都好香好滑,诚意十足! 感觉呢间Cafe真系好舒服,又宁静,正好令人远离一下城市嘅烦扰,慢活一下.

感谢 嘉龍 吳
2018年6月19日点评

港岛有啲横街窄巷,唔难揾到一啲好好影嘅地方。工作关系黎左呢头行下,系几靓㖞。门口想影下啲型相系ok㗎,有啲小积木可以玩下。环境几好,好静,好舒服,价钱唔贵。呢度令我系咁影相,唔系因为工作,我想系度hea一个下午。除左可以食嘢同饮嘢,仲有啲嘢可以买下,不过无时间可以逗留耐啲。我自己几钟意问店员有咩咖啡推介,始终自己冲实知有咩正品推荐。今日口味想奶多啲,店员话flat white,就咁决定。味道唔错㖞又真系,奶味够浓,忙里偷闲

感谢 hapoter123
2018年5月26日点评

本来是约好和朋友去山坡上的Oldish吃Brunch,结果路上碰到了这家别致的cafe,两只店里的狗狗坐在门口,之后不断有带着狗狗的顾客来光顾,简直就是爱狗者的天堂(比如我)。

感谢 mandy5993
2018年4月12日点评

东街咖啡位于上环东街, 距离地铁站大约8-10分钟左右。
这里是少有宁愿的咖啡店, 不像其他连线咖啡店般嘈杂, 可以慢慢享受, 环境中上, 价钱合理。

感谢 kimnowitzki

查看过东街咖啡的旅行者还看了

去过东街咖啡吗? 请分享你的经验!