“【波仔】 清汤牛腩”
波仔 (屯门)的点评

波仔 (屯门)
提供送餐服务
2020年12月18日点评 通过移动设备发表

【波仔】

又系波仔啦疫情第四波,限聚令又收紧咗,夜晚又冇得出去食,好岩大家买定放系屋企!

最近波仔新推出- #清汤牛腩, 选用优质牛肋条,加上由不同香料和鲜甜萝卜熬制的汤头,清而不浊,肉质软腍香浓

即日起于波仔全线分店可以优惠价$42 (原价$48) 购买清汤牛腩

感谢 tomandcharlie_diary

2020年11月10日点评

最近好多人都问我
冇得喺餐厅食
屋企食咩好?
波仔 @eateast.hk 既叮叮产品就最啱我呢个对食有要求嘅懒鬼
麻辣鸡煲
简简单单又煮到一餐丰富嘅晚餐
性价比高又方便

感谢 nkcfung
2018年8月9日点评 通过移动设备发表

波仔专门售卖即食饭盒,点心和糖水。买了一碗碗仔翅回家吃,碗仔翅汤底比较咸,味精味重,而且配料甚少,但胜在价钱平,可以接受。

感谢 RJasonChan
2018年4月6日点评 通过移动设备发表

微波炉叮叮饭盒有很多款,买三个饭盒便可以减$8!今次买了鲜茄猪扒炒饭、XO 酱沙爹鸡炒饭及原只鸡脾饭。很方便亦很经济实惠!

感谢 PiggyC9
2018年2月3日点评 通过移动设备发表

这店提供微波餐盒的食品,好方便!有饭、粥、意粉、净及菜!今次买了饺子、咖哩鱼蛋、椰汁紫米露及芝麻糊!糖水冻食热食均可!

感谢 PiggyC9

查看过波仔 (屯门)的旅行者还看了

去过波仔 (屯门)吗? 请分享你的经验!