“奶茶名不虚传”
我杯茶的点评

我杯茶
在线下单
香港排名第3,714 (共13,928家美食)
2019年9月8日点评 通过移动设备发表

茶味平衡得非常好。叉烧脆脆猪亦不错, 叉烧蜜汁略甜。 地方太过浅窄,只系适宜外卖。下次一定试下冻奶茶!附近有太多茶餐厅竞争了!

感谢 destinyhk

2019年8月16日点评

系香港,好多荼饮店已经俾台湾既取代左,香港同台湾既各有特色,但我自己都好钟意香港奶荼,够滑够香,呢间就俾到我想要既味道。

感谢 chigorxd
2019年8月12日点评

系香港,你可以揾到好多台式茶饮既饮品店,但香港本土既就比较少见。我杯茶个名都系好广东话,今次饮左个经典奶茶,好滑好香浓。

感谢 kelvin319
2019年2月22日点评

听闻依度有奶茶王坐镇,不过今日去就唔见。落单后几十秒就出到杯冻奶茶,唔会太甜,茶奶味亦岩岩好,唔会有其中一种太浓。如果想堂食要小心,因为入面唔多位。

感谢 poonchiulam
2019年1月5日点评 通过移动设备发表

奶茶是我饮过最香和滑,菠萝包就好香口和香脆,亦是我食过最好味的一间,不过坐位就较少,其他食物也可,例如沙律,茶都很新鲜。

感谢 shielysw

去过我杯茶吗? 请分享你的经验!