“仍然系喜欢的味道”

小巴黎越南餐厅 ()
香港排名第7,064 (共15,900家美食)
周围地区: 屯门
周围地区: 屯门
2021年4月8日点评 通过移动设备发表

好耐无食过, 记得以前读书成日嚟食, 趁今日得闲去回味下先 鸡丝汤檬内有好多鸡丝,汤底够清甜,冇咩油,算清淡
越式檬粉炒得干身几有镬气,加上蛋、扎肉、芽菜和蒜片炒得香又入味
越式炒饭不太油腻, 加入生菜丝、蛋丝、鸡肉几有咬口
越式春卷炸得香脆,食到停唔到口
三色冰和红豆冰,两杯椰香味浓,唔会过甜, 三色冰的糯米粉条入口弹牙,而红豆冰嘅红豆唔会太硬, 两杯都好好饮

感谢 KKMan123

2020年1月12日点评 通过移动设备发表

叫外卖,因2:15pm未到下午茶时间,所以不包饮品,叫左个鸡翼汤河,真系好好食,d鸡翼又大只,分汤另加$1,都只系$44,如果另外热饮加$3,冻饮$5

2019年9月20日点评

从前经常帮衬,最喜欢他的香茅猪扒鸡翼,最近经开就再帮衬,但觉得水准没有以往好,香茅味没有这么香,但价钱都算底食。

感谢 manymomo
2019年6月26日点评 通过移动设备发表

好喜歡食佢既越式雞翼飯,配多䓤多色,好味到不得了,但今次佢完全幫我走色,有點可惜,再配椰计冰,好好味

用餐日期:2019年6月
2019年5月3日点评 通过移动设备发表

好耐无食小巴黎,就叫左佢既越式炒饭,一般般不太吸引,只得扎肉、生菜、葱炒埋一齐,加埋杯休果冰都系$55,都系佢既鸡翼饭好味好多

查看过小巴黎越南餐厅 ()的旅行者还看了

中国香港

去过小巴黎越南餐厅 ()吗? 请分享你的经验!