“食物一流未到海外,服务可以”

楚撚记大排档
提供送餐服务
香港排名第1,618 (共15,693家美食)
周围地区: 九龙城区
周围地区: 九龙城区
2020年11月28日点评

食物一流味道可以,并且服务可以,只不过就是等位时间比较耐,其他都冇问题,服务态度良好,环境装修别致,值得再次光顾

与 inline.app 合作收集的点评
感谢 lkk1996

2019年12月21日点评 通过移动设备发表

呢个系一间位于土瓜湾附近既广东菜,我觉得好好食,佢整得好香,其中一味一定要试既系香煎黑松露莲藕墨鱼饼,佢真系煎得好香,好有特色。

感谢 chigorxd
2019年8月3日点评 通过移动设备发表

平时觉得食黑松露应该要去到好高级既餐厅先食到,但估唔到喺度有得食黑松露牛丸,好好食好正,好高贵,但价钱绝对唔贵!

感谢 chigorxd
2019年4月19日点评 通过移动设备发表

过土瓜湾帮手做野
揾地方食饭
友人话附近有间小菜几好食
咁就去试下
叫菜唔够几分钟就上哂菜,好快手
的确唔错,可再试

感谢 mocheng
2019年4月1日点评 通过移动设备发表

经过几次都见到人山人海,知道呢间大排档一定好出名,今次终于可以一试,可惜只有两个人食,时间又太夜,唔可以试到太多野。

猪肺汤$84: 三人份量既汤,非常入味好饮,价钱偏高,但值回价格。
蜜椒薯仔牛柳粒$98: 薯仔炒得好脆,牛椒粒生熟度刚刚好,用黎送饭一流,强力推荐!美中不足既系份量唔太够。
蒜蓉炒小白菜$54: 简单一味菜,好够镬气,明显地拣左菜苗出黎炒,一入口就感觉到菜好嫩,正!

好可惜无哂猪油捞饭,下次一定要试!最后原来重送蕃薯糖水,虽然系送的,但超足料,好味!

环境好怀旧,重一路播住经典旧歌,beyond、哥哥、学友...好有feel!下次一定再来!

感谢 stebeno45

查看过楚撚记大排档的旅行者还看了

去过楚撚记大排档吗? 请分享你的经验!