“好似差咗啲”

云贵川风味 (旺角)
香港排名第9,682 (共15,901家美食)
2021年3月21日点评 通过移动设备发表

在西洋菜街有几间食米线的, 本身想食上楼个间但冇开, 见呢间之前食过唔差所以再买嚟食,但今次感觉已唔算好食, 好似差咗啲, 我栋咗酸辣鸡肉米线, 鸡肉入口嫩滑, 米线份量刚好, 而酸辣汤底就唔够酸辣度, 再加上芽菜、酸菜、韮菜、肉碎普普通通的一碗米线

感谢 KKMan123
2019年9月5日点评

论米线, 呢间嘅口味最啱我, 虽未至于叫做上瘾, 但谂起嘅都会搭车去, 呢次要左猪红, 就好似系夹车子面先啱咁, 其他都好满意.

感谢 RESBEAR
2019年4月2日点评 通过移动设备发表

外卖自取,等个米缐比较耐少少,需时15mins,外卖需要加2蚊,分汤仲要加多2蚊,感觉贵很多,某些都系五蚊一个,所以就没有分汤,鱼片头比较细,如下次我都系会喜欢食番云贵香

感谢 sailoe618

查看过云贵川风味 (旺角)的旅行者还看了

中国香港

去过云贵川风味 (旺角)吗? 请分享你的经验!