“APM的另一面”
Table 18 Dining Cafe & Bar的点评 - 停止营业

Table 18 Dining Cafe & Bar
菜系: 各国料理
周围地区: 观塘区
周围地区: 观塘区
2016年8月30日点评

虽然常到APM逛街,但的确没有特别留意这间BAR。因为happy friday的关系,朋友就介绍来这happy hour,下班的时间座位都比较full,幸好都找到位,坐的是在门外的bar枱。问外位置虽是在商场,可是环境气氛都令自己忘了身处在商场中,食物和饮品都可以!

感谢 JacobMan5

2016年8月26日点评 通过移动设备发表

很欣赏Table 18 的午餐,它是以半自助餐形式,每天有5-6款沙律供应,每款也很有特色及十分新鲜。另可加钱加主菜,同样出色。不过如果只是食沙律亦非常足够。

感谢 Piyobb
2016年8月26日点评

这间西餐厅食物质素很好 意粉煮得尤其好味 午餐时的沙律吧是任添的, 所以很受欢迎. 中午时间约没有订枱, 基本上是不能吃的... 餐厅环境气氛 很好也非常适合 晚饭情侣用餐

感谢 bigana103
2016年7月24日点评 通过移动设备发表

到这这间餐厅两次,虽然价钱不是平,但很爱这个环境,暗暗的灯光很有气氛。情侣二人或者一大班朋友去都合适。门口有些bar枱适合饮啤酒倾下计。

感谢 888HL
2016年7月11日点评 通过移动设备发表

考完试 , 亚仔约咗同学仔返公司切模型。
切完之后 ,就带咗两个小鬼去 apm 食饭。
无咩特别话想食乜 , 噤啱嚟到有枱就入去试吓。况且 , 两个小嘅都话啱食。

入到去, 见到每枱都有一杯面包条 , 就问侍应姐姐点order , 原来系free嘅。
不过可能系free 嘅关系,所以一啲都唔脆。 😌

跟住, 点菜了 。同学仔拣咗条 back rib , 亚仔就拣咗个 意大利饭。
我哋大人就拣咗个并盆 , pizza 同青苹果沙律。

全部都好好食 😜, 特别系个青苹果沙律, 真系好好食 👍。佢个沙律配个芒果酱汁 , 食落口好清新。 原来同学仔系第一次食青苹果 ,所以, 佢就更加食唔停。

整体嚟讲 , 食物好味 , 侍应有礼貌,不防一试。😀

感谢 EstellaWong

查看过Table 18 Dining Cafe & Bar的旅行者还看了