“不过不失甜品”

皇室甜品 (荃灣)
提供送餐服务
香港排名第620 (共669家甜点)
2021年3月21日点评 通过移动设备发表

同友人食完饭, 想揾个也方再倾下计, 在附近揾间糖水舖, 边食边倾
呢度地方都算大, 坐得舒服, 甜品款式多
我呢个芒果鸡蛋仔即叫即做, 外脆内软, 上面铺咗忌廉同芒果肉再加埋雪糕一齐食,口感丰富
友人叫咗杯芒果沙冰, 沙冰味浓, 啲冰打得幼滑, 唔算太甜, 够冰冻

感谢 KKMan123
2018年10月14日点评 通过移动设备发表

因为就在家附近,所以经常会在吃饭后前往,甜品的选择多样化,服务员的态度也挺好,就是在店里通常信号不太好,收不到。

感谢 James0715
2018年7月19日点评 通过移动设备发表

甜品店面嘅装修系西洋贵族风格。甜品选择多,款式同其他甜品店差唔多。虽然当时系夜晚9时,客人唔多,但店员好心急要我哋快啲落单,但我嘅朋友仲未谂到食边款甜品,店员即时黑脸。甜品既卖相通常同餐单嘅相片有分别,而味道亦普通。听闻甜品店会供应甜品放题,所以我哋就问店员甜品放题既价钱同时段,点知个店员叫我地上网揾资料。店员嘅服务态度确实系赶客,减低我哋再次帮衬嘅意欲。

感谢 929ls

查看过皇室甜品 (荃灣)的旅行者还看了

中国香港

去过皇室甜品 (荃灣)吗? 请分享你的经验!