垃圾8度海逸,垃圾中嗁垃圾,香港住过服务最差酒店....Check in等左超过1个钟, 假期多人我明白,但系1/10 都系假期,我2/10入住,如果1/10已经多人等Check in,点解到2/10都冇改善....酒店经理同我讲因为疫情多左程序,但系疫情唔系第一日,唔系第一个月发生,作为一间4星酒店,你应该要平衡等待Check in时间和疫情额外增加的程序...你要查客人住嘅大厦冇问题,你可以系客人排紧队时揾同事用电话或者电脑检查,而唔系去到Counter先Check, 排队期间我冇攞过1枝水, 虽然经理话佢有, 大堂得几张椅子比人坐, 人多等Check in冇办法我理解, 但酒店冇做任何野亦冇用脑唸过点样可以缩短排队时间(例如可以系大堂派筹或者预订部提早同客人预约Check in时间)及做补救措施(例如派水,饮品,或者增加大堂座椅比客人坐住等)....酒店前台经理净系识Say Sorry有咩用, 最后呢位经理Upgrade左我间房, 原本都冇咁嬲,点知第2日我打电话问前台系咪可以两点退房, 因为我订嘅系Booking.com Staycation方案, 写明可以两点退房, 前台人员系电话回复因为subject to availability,今次都可以做比你..写明有嘅Benefit酒店系应该提供, 宜家唔系我求你比我两点退房, 系你个PACKAGE写明可延后至两点退房, 咩叫subject to availability?你个员工识唔识英文....呢间酒店住到我一肚气!我只系讲道理,如果酒店认为我有边到中伤贵酒店, 欢迎联络我,相信前台经理肯定记得我,因为我系Check in时撕破健康申报表个位客人。